Παίζει τα… ρέστα του για τα playoffs ο Ολυμπιακός

featured image

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι του στην Euroleague δίνει απόψε, στις 21:30, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ζαλγκίρις. Παίζει τα… ρέστα του για την πρόκριση στα playoffs, αφού χρειάζεται μόνο τη νίκη.

Η Ζαλγκίρις, που απέκλεισε πέρσι τον Ολυμπιακό από το Final Four, θέλει επίσης τη νίκη για να τον φτάσει στη βαθμολογία και να ελπίζει να μπει στα playoffs.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό του και να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. Για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα playoffs της Euroleague πρέπει να κάνει το 2 στα 2 στην έδρα του κόντρα στη Ζαλγκίρις και την Νταρουσάφακα.

Στον αποψινό «τελικό» θα αγωνιστεί χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Γιάνις Στρέλνιεκς. Από τους πρωταγωνιστές τους αγώνα αναμένεται να είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, στον οποίο στηρίζει πολλά ο Ολυμπιακός για να πάρει τη νίκη.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους Over/Under 12,5 πόντους του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον αγώνα Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις.

Ο Σέρβος σέντερ έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Euroleague και πέτυχε 293 πόντους. Ο μέσος όρος του είναι 11,3 πόντοι ανά αγώνα. Το ρεκόρ του είναι οι 23 πόντοι που πέτυχε στο εκτός έδρας ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τη Μπασκόνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.