Χωρίζει ο Νίκολας Κέιτζ τέσσερις μέρες μετά τον γάμο

featured image

Μόλις πριν λίγες ημέρες, είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο όπου σε αυτό ο μεθυσμένος Νίκολας Κέιτζ φώναζε στον κόσμο ότι η μέλλουσα σύζυγός του θέλει να του φάει τα λεφτά. Το ζευγάρι πήγαινε να βγάλει τις άδειες γάμου και η εικόνα του μεθυσμένου Κέιτζ προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε όλο τον κόσμο.

Και τώρα «έσκασε» η είδηση ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε και χωρίζει μόλις 4 ημέρες μετά τον γάμο! Σύμφωνα με δημοσίευμα του USWeekly, ο 55χρονος χολιγουντιανός σταρ κατέθεσε σχετική αίτηση, επιθυμώντας την ακύρωση του γάμου του με τη νεαρή Έρικα Κόικ.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Σύμφωνα με το δημοσίευμα,  η αίτηση ακύρωσης του γάμου κατατέθηκε από το Νίκολας Κέιτζ στις 27 Μαρτίου, στη Νεβάδα, έτσι ώστε να μην προχωρήσει η έκδοση διαζυγίου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 23 Μαρτίου και ήταν μαζί λίγο περισσότερο από έναν χρόνο. Ο Νίκολας Κέιτζ χώρισε με την τρίτη σύζυγό του Αλις Κιμ το 2016, ενώ υπήρξε παντρεμένος με την Πατρίτσια Αρκέτ (1995-2001) και την κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί με την οποία χώρισαν λίγους μήνες μετά το γάμο τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.