Αλέγκρι: Αμφίβολος με Αγιαξ ο Κριστιάνο

featured image

Ο Κριστιάνο απέκτησε με την Εθνική Πορτογαλίας πρόβλημα τραυματισμού που θα ταλαιπωρήσει όπως όλα δείχνουν σοβαρά τη Γιουβέντους.

Ο ιδιοκτήτης του club, Αντρέα Ανιέλι επιβεβαίωσε ότι από εδώ και στο εξής θα γίνει προσεκτική και επιλεκτική διαχείριση του σούπερ σταρ της ομάδας, αλλά ο Μάξι Αλέγκρι κινδυνολόγησε πιο συγκεκριμένα, θέτοντας ζήτημα ενόψει Αγιαξ:

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

«Τη Δευτέρα θα ξέρουμε, εάν θα μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στον Αγιαξ και η παρουσία του στο ματς είναι αμφίβολη. Δεν θα ρισκάρω μαζί του όλη τη χρονιά για ένα και μόνο παιχνίδι. Ο Κριστιάνο γνωρίζει ότι εάν δεν είναι απολύτως καλά, θα μείνει εκτός», ήταν η ξεκάθαρη θέση του προπονητή της Γηραιάς Κυρίας.

Σε πρώτη φάση πάντως ο CR7 δεν πρόκειται να βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με την Εμπολι, ενώ φαίνεται να έχει αποφασιστεί να μην παίξει ούτε με τις Κάλιαρι, Μίλαν για το Καμπιονάτο, με τον Πάουλο Ντιμπάλα να βρίσκεται ξαφνικά στο προσκήνιο: «Εχω μιλήσει με τον Πάουλο και ξέρει ότι είναι σημαντικό για τη Γιουβέντους να έχει αυτό το διάστημα τον αληθινό Ντιμπάλα».

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.