Ο άνθρωπος που πήγε τους Έλληνες στην Άρσεναλ μετακομίζει στη Ρόμα

featured image

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στη Ρόμα το τελευταίο διάστημα, μετά την αποχώρηση από τον πάγκο της ομάδας του Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο και στη συνέχεια από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του Μόντσι, ο οποίος επέστρεψε στη Σεβίλλη. Η πρώτη θέση καλύφθηκε με τον Κλάουντιο Ρανιέρι, αλλά η άλλη παραμένει ακόμη κενή.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της «τζιαλορόσι», Τζέιμς Παλότα, θεωρεί τον Σβεν Μίσλιντατ ως τον κατάλληλο άνθρωπο για να αναλάβει ως τεχνικός διευθυντής στον σύλλογο της «αιώνιας πόλης», έχοντας μάλιστα καταθέσει ήδη δελεαστική πρόταση. Πρόκειται για τον άνθρωπο που φρόντισε για τις μεταγραφές των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Ντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ, ο οποίος γνωρίζει καλά και την ελληνική αγορά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Ο πρώην ποδοσφαιράνθρωπος των Μπορούσια Ντόρτμουντ και Άρσεναλ έθεσε τους δικούς του όρους στον Ιταλοαμερικανό, προκειμένου να έχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Ο Μίσλιντατ ξεκαθάρισε πως δεν θα δεχθεί παρέμβαση στο έργο του, φέρνοντας ποδοσφαιριστές της δικής του αρεσκείας.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών θεωρούνται προχωρημένους, με τους ανθρώπους της Ρόμα να εκφράζουν την αισιοδοξία του για επίτευξη συμφωνίας. Εάν αυτό συμβεί, ανοίγει μια ακόμη μεγαλύτερη «πόρτα» στην Ιταλία για τις ελληνικές ομάδες, καθώς ανέκαθεν οι Ρωμαίοι έριχναν τα... δίχτυα τους στη χώρα μας, είτε με την απόκτηση παικτών, είτε με το να παραχωρεί δανεικούς.

Καταλαβαίνει κανείς ότι αυτή η είδηση αφορά άμεσα και την ΑΕΚ, η οποία θα επιδιώξει να κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της τον Έκι Πόνσε. Προφανώς, η όποια εισήγηση του Γερμανού για τον Αργεντινό επιθετικό θα παίξει σημαντικό ρόλο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.