Μπακογιάννη: Από τον Γλέζο στον Κόκκαλη η πορεία της Αριστεράς

featured image

Μεγάλη θα είναι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές 2019 και ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μπορέσει να το αντέξει, όπως είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η κα Μπακογιάννη εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι δυνατόν να προχωρήσει σε εθνικές εκλογές πριν το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Μάιο ή τον Ιούνιο. «Μπορεί να κάνει εκλογές μέσα στον Ιούνιο είτε μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις» δήλωσε.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

H κα Μπακογιάννη σχολίασε και την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών 2019 τον Πέτρο Κόκκαλη. «Από τον Γλέζο στον Κόκκαλη αυτή είναι η πορεία της Αριστεράς στην Ελλάδα» είπε, λέγοντας για τον Πέτρο Κόκκαλη πως δεν ταυτίζεται με τη διαπλοκή αλλά είναι ο ίδιος η διαπλοκή.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο για την πρώτη κατοικία, η κα Μπακογιάννη είπε πως πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας είναι να ψηφίσει το νομοσχέδιο, υπογράμμισε όμως την αναγκαιότητα να δοθεί κίνητρο στους συνεπείς δανειολήπτες θέτοντας ως παράδειγμα αυτού τη μείωση του επιτοκίου. Αν τα 30 εκατομμύρια που δίνονται ως μπόνους στις τράπεζες με την τροπολογία του κ. Τσακαλώτου μπορούν να δοθούν στους συνεπείς φορολογουμένους, ουσιαστικά θα είναι μια δόση λιγότερη, είπε.

Αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά, η Ντόρα Μπακογιάννη είπε πως φοβάται ενδεχόμενο ατύχημα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.