Σήμερα η κηδεία βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που έφυγε από τη ζωή

featured image

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες και κηδεύεται σήμερα ο βετεράνος αμυντικός ποδοσφαιριστής, που ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και την ολοκλήρωσε στην Καβάλα, Γιώργος Τάτσης. Ο εκλιπών, αγωνίστηκε στον «δικέφαλο» του Βορρά στις αρχές της δεκαετίας του 1960 και το καλοκαίρι του 1968 μεταγράφηκε στην Καβάλα σαν αντάλλαγμα στην μεταγραφή του Παρίδη.

Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκε ως βασικός για σειρά ετών και στις δυο ομάδες και μάλιστα την αγωνιστική περίοδο 1965-66 χρησιμοποιήθηκε σαν τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ, αντικαθιστώντας τον τραυματία συμπαίκτη του Τάκη Μουσελεμίδη, σε μια εποχή που δεν υπήρχαν αλλαγές στο παιχνίδι.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Αυτός ήταν η επιλογή του τότε προπονητή, Νίκου Πάγκαλου, αν και το τελικό αποτέλεσμα δεν δικαίωσε την επιλογή, αφού ο Άρης πέτυχε ευρεία νίκη με 5-1 εντός έδρας. Από το 1968 φόρεσε με επιτυχία της φανέλα των «αργοναυτών», μέχρι που αποσύρθηκε.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει σήμερα στις 12 από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, στον Εύοσμο θεσσαλονίκης, ενώ στεφάνι κατέθεσαν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η Καβάλα, καθώς και ο Σύλλογος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του «δικεφάλου», τα μέλη του οποίου εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στους οικείους του εκλιπόντος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.