Η ατάκα του Ζεράρ Πικέ για τη Ρεάλ Μαδρίτης και το σεξ

featured image

Ο Ζεράρ Πικέ δεν έχει υπάρξει ποτέ «φειδωλός» στο να πυροδοτεί την αντιπαλότητα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες της ομάδας του στην έδρα της αιώνιας αντιπάλου, το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, δεν θα άφηνε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη για να ειρωνευθεί τη Ρεάλ.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Ο 32χρονος Πικέ εμφανίστηκε στην εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης «La Resistencia» και απάντησε με τον δικό του τρόπο στις ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Όπως αναφέρει η Mirror, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η συζήτηση στράφηκε γύρω από τη σεξουαλική ζωή του ποδοσφαιριστή με τη διάσημη σύζυγό του και τραγουδίστρια Σακίρα.

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε πόσες φορές έχει κάνει σεξ αυτό τον μήνα, ο Πικέ γέλασε πριν να απαντήσει: «Μετράνε και οι φορές στο Μπερναμπέου;».

Το κοινό αναπόφευκτα ξέσπασε σε γέλια.

Η νίκη της Μπαρτσελόνα με 3-0 στο Copa del Rey και η επικράτησή της με 1-0 για το ισπανικό πρωτάθλημα τέσσερις μέρες αργότερα, ουσιαστικά εκμηδένισαν τις ελπίδες της Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του τίτλου.

Μάλιστα η ήττα από τον Άγιαξ στο Champions League σήμανε τον αποκλεισμό των Μαδριλένων από την ευρωπαϊκή διοργάνωση και κόστισε στον Σαντιάγκο Σολάρι τη δουλειά του.

Ο Ζεράρ Πικέ όμως ήταν ασταμάτητος και όταν ρωτήθηκε για το πόσα χρήματα κερδίζει και ποια είναι η χρηματιστηριακή του αξία, επέλεξε να «πικάρει» τη συμπολίτισσα της Μπαρτσελόνα, Εσπανιόλ, ενόψει και του επερχόμενου μεταξύ τους ντέρμπι.

«Έχω περισσότερα λεφτά από τον φετινό προϋπολογισμό της Εσπανιόλ» είπε ο Καταλανός. «Όχι μόνο 57 εκατ. Ευρώ. Είναι πολύ παραπάνω από αυτά».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.