Τα δύο πανό στο ΣΕΦ που προκαλούν αίσθηση και αντιδράσεις

featured image

Πολλά σχόλια έχουν προκαλέσει στο Διαδίκτυο δύο πανό που αναρτήθηκαν από οπαδούς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, στη διάρκεια του αγώνα με τη Ζαλγκίρις για την Euroleague.

Πρόκειται για δύο πανό με αναφορές στη δολοφονία οπαδού του Παναθηναϊκού στην Παιανία, μετά από άγρια συμπλοκή με οπαδούς του Ολυμπιακού, από την οποία συμπληρώθηκαν την Παρασκευή 12 χρόνια. Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι ότι οι οπαδοί που ανήρτησαν τα συγκεκριμένα πανό πανηγύριζαν για την επέτειο του αιματηρού συμβάντος.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Τα πανό αυτά έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε αθλητικές ιστοσελίδες και στα κοινωνικά δίκτυα, με τους περισσότερους χρήστες να καυτηριάζουν την κίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού και να εκφράζουν την αποστροφή τους.

Εν τω μεταξύ, μέσω του νομικού επιτελείου της, η διοίκηση του Παναθηναϊκού κίνησε άμεσα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι για τα πανό.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους ώστε να επιβληθούν τιμωρίες.  Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει καταγγελία και στην EuroLeague, ενώ υπάρχει πιθανότητα να κινηθούν και ποινικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.