Η συγκινητική εξομολόγηση του Βαγγέλη Περρή για τη σχέση του με τον Θέμο Αναστασιάδη

featured image

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Βαγγέλης Περρής. Και για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη, μίλησε για τη σχέση τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ποτέ οι δυο τους δεν είχαν ανταλλάξει βαριά κουβέντα.

«Όταν χάνεις έναν άνθρωπο, τον τοποθετείς βάσει της ουσίας της σχέσης, όχι βάσει τις λεπτομέρειας. Και η ουσία αυτής της σχέσης ήταν κάτι πολύ πιο σημαντικό από οποιαδήποτε λεπτομέρεια», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Και πρόσθεσε: «Είμαστε άνθρωποι που είχαμε να τον δούμε τον Θέμο ένα χρόνο περίπου και μαζευτήκαμε εκεί η ομάδα του ΟΛΑ και ήμασταν όλοι σαν ορφανά, σαν κάτι να μας έλειπε πολύ σημαντικό. Δεν υπήρχε ο χρόνος ο τελευταίος, υπήρχε ο χρόνος ο προηγούμενος που ήταν πολύ περισσότερος και πολύ πιο γεμάτος. Αυτό είναι το ενδιαφέρον, αυτή είναι η ουσία».

Για τη σχέση τους είπε: «Η πορεία της σχέσης μας ήταν πολύ πιο μεγάλη από τον τελευταίο χρόνο, που επαναλαμβάνω ήταν δύσκολος γενικότερα. Προέκυψαν και θέματα, των οποίων την κατάληξη τη γνωρίζουμε. Είναι περίεργα όλα αυτά, δεν χρειάζεται να τα πούμε. Δεν χαλάσαμε ποτέ τη σχέση μας, δεν είπαμε ποτέ βαριές κουβέντες, πέρα από μια φορά που συγκρουστήκαμε για μια καλεσμένη, αν θα έπρεπε να την έχουμε ή όχι. Και ακόμα και σε αυτό το διάστημα δεν προέκυψε μεταξύ μας καμία βαριά κουβέντα».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.