Απίστευτο - Βίασε τη γειτόνισσά του και στη συνέχεια προσφέρθηκε να της κάνει δουλειές του σπιτιού για να μην τον καταδώσει (pic)

featured imageΜάρτυρες μίας απίστευτης υπόθεσης έγιναν οι ντετέκτιβ σε πόλη της Φλόριντα, όταν έλαβαν την κλήση μίας 35χρονης γυναίκας, η οποία υποστήριζε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 20χρονο γείτονά της. Πιο αναλυτικά, η γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού ανέφερε στις αρχές ότι ο 20χρονος Τίμοθι Γουάλντινγκ εισέβαλε στο σπίτι της φορώντας αποκριάτικη μάσκα κι αφού την έδεσε και την φίμωσε, εν συνεχεία ικανοποίησε τα άγρια ένστικτά του, βιάζοντάς την επανειλημμένα.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Στη συνέχεια, όμως, ο θρασύτατος δράστης αντί να προσπαθήσει να διαφύγει από το σημείο, παρέμεινα εντός του σπιτιού της 35χρονης, η οποία και κατάφερε να αναγνωρίσει το πρόσωπο που κρυβόταν κάτω από τη μάσκα. Όταν ο νεαρός δράστης συνειδητοποίησε ότι το έγκλημά του δεν θα αργούσε να αποκαλυφθεί και η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνο, άρχισε να απολογείται προς το θύμα του, ενώ σε μία απίστευτη ένδειξη «καλής θέλησης» προσπάθησε να πείσει την 35χρονη να μην μιλήσει σε κανέναν για τον βιασμό κι εκείνος σε αντάλλαγμα θα την βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού. Μάλιστα, ανέφερε στην έκπληκτη γυναίκα ότι δεν θα αργούσε η στιγμή της κατάταξής του στον στρατό, γεγονός όμως που δεν φάνηκε να πείθει το θύμα, η οποία και κάλεσε την αστυνομία μόλις ο νεαρός έφυγε για το σπίτι του. Τελικά, η αστυνομία που ειδοποιήθηκε από το θύμα κατάφερε να συλλάβει τον Γουάλντινγκ λίγο αργότερα, ενώ ο πέλεκυς της δικαιοσύνης δεν έδειξε καμία επιείκεια προς το πρόσωπό του, καθώς καταδικάστηκε σε κάθειρξη πενήντα χρόνων, χωρίς καμία δυνατότητα αποφυλάκισης και αναστολής. Πληροφορίες: buzzfeednews.com [/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.