Μητσοτάκης: Ας προκηρύξει εδώ και τώρα και τις εθνικές εκλογές ο Τσίπρας

featured image

«Αυτό που κρατώ από τις δημοσκοπήσεις δεν είναι η διαφορά, αλλά ότι το κεντρικό κριτήριο της ψήφου είναι η οικονομία. Στις 26 Μαΐου θα κριθεί, λοιπόν, ποιον εμπιστεύονται περισσότερο οι πολίτες για να φέρει επενδύσεις και, κυρίως, να δημιουργήσει νέες δουλειές.

Αν πιστεύει ο κ. Τσίπρας ότι ευνοείται από τους αναποφάσιστους, ας προκηρύξει εδώ και τώρα και τις εθνικές εκλογές για να μην ταλαιπωρείται άλλο η χώρα», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση για το πως βλέπει τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που του έθεσαν δημοσιογράφοι στο περιθώριο της τελετής για την ανάληψη των καθηκόντων της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ από την Σοφία Ζαχαράκη.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τη Μαρία Σπυράκη για τον άψογο, όπως τον χαρακτήρισε, τρόπο που επιτέλεσε τα καθήκοντά της και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή. «Διακρίθηκε ως ευρωβουλευτής και με μεγάλο κέφι θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη Σοφία Ζαχαράκη, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα τα καταφέρει. «Είμαστε ένα ανοιχτό, αξιοκρατικό κόμμα που δίνει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους. Η Σοφία με σκληρή δουλειά, με πείσμα και επιμονή έφτασε εκεί που είναι σήμερα», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η Μαρία Σπυράκη ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δυνατότητα να διεκδικήσει μία δεύτερη θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο, την οποία χαρακτήρισε τη «μητέρα όλων των μαχών».

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, τόνισε πως έχει μία διπλή ευθύνη, να δικαιώσει την επιλογή του προέδρου, αλλά και την εμπιστοσύνη της Μαρίας Σπυράκη και την παρακαταθήκη μίας θέσης, «μία παρακαταθήκη σοβαρότητας, υπευθυνότητας και μαχητικότητας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.