Μαρτίνς: Μεγάλη μου επιθυμία να παραμείνω στον Ολυμπιακό

featured image

Την επιθυμία να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να συνεχίσει το έργο του, που ξεκίνησε από πέρσι, αν είναι δυνατόν μάλιστα και με τους ίδιους παίκτες, εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό, όμως δεν είμαι ικανοποιημένος που δεν φτάσαμε στην κατάκτηση του τίτλου. Νιώθω εξαιρετικά εδώ με όλους τους ανθρώπους της ομάδας και είναι μεγάλη μου επιθυμία να παραμείνω», ανέφερε μέσω της Nova Πορτογάλος τεχνικός.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Σχετικά με τις επιθυμίες του για το ρόστερ της νέας περιόδου, είπε: «Η αξία των παικτών μας είναι πολύ ανώτερη σε σχέση με πέρσι. Όλοι έχουν καταφέρει να ανεβάσουν την αξία τους. Το καλοκαίρι έπρεπε να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα. Αυτήν τη στιγμή όλοι οι παίκτες έχουν δείξει τι μπορούν να προσφέρουν. Όλα εξαρτώνται από την αγορά, αλλά επιθυμία μας είναι να παραμείνουν όλοι οι παίκτες στην ομάδα».

Αναφορικά με τις πολλές απουσίες από τις προπονήσεις λόγω εθνικών ομάδων, σχολίασε: «Είναι πάντα δύσκολο για έναν προπονητή όταν λείπουν τόσοι παίκτες, αλλά γενικά είναι ευτυχισμένος όταν έχει τόσους διεθνείς γιατί αυτό κάτι λέει. Η ομάδα έχει περισσότερους διεθνείς από ό,τι πριν και αυτό δείχνει την ποιότητα της ομάδας. Παράλληλα έχουμε την ευκαιρία να δούμε παιδιά από την Ακαδημία στις προπονήσεις, γιατί δεν δουλεύουμε μόνο για το παρόν, αλλά και για το μέλλον».

Επίσης, μεταξύ άλλων, ο Μαρτίνς ανέφερε για το εάν πρόκειται να κάνει αλλαγές στις επιλογές προσώπων ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών, λέγοντας: «Δεν ξέρουμε ακόμη ποιοι θα είναι διαθέσιμοι, γιατί κάποιοι είχαν ταξίδια και συμμετοχές με τις εθνικές τους ομάδες. Θα δούμε την κατάστασή τους και θα αποφασίσουμε. Πάντα θέλω να παρουσιάζουμε καλό θέαμα, ανεξάρτητα από το ποιοι παίζουν.

Θέλουμε νίκες και τίτλους, ξέρουμε πως η διαφορά είναι μεγάλη από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια. Πέρα από τους βαθμούς θέλουμε και ποιοτικό θέαμα και αυτό ο κόσμος το αναγνωρίζει. Αυτή είναι η μεγάλη μας δέσμευση. Το γήπεδο είναι σχεδόν γεμάτο και αυτό δείχνει πως το απολαμβάνει. Μου αρέσουν τα γκολ, το θέαμα και αυτός που παίζει καλά έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίζει».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.