Το επόμενό σου πορτοφόλι είναι εδώ και δεν είναι αυτό που νομίζεις

featured image

Πορτοφόλι: ένα αντικείμενο που καθημερινά χρησιμοποιούμε αλλά σπάνια σκεφτόμαστε (πέρα από τις στιγμές που καλούμαστε να το χρησιμοποιήσουμε ή να το αντικαταστήσουμε).

Για κάποιους είναι απλά ένα χρηστικό αντικείμενο, για άλλους μια έκφραση προσωπικού στυλ και χαρακτήρα. Πλέον, το πορτοφόλι αποκτά μία ακόμα διάσταση: αποτελεί δείγμα τεχνολογικής εξέλιξης στο χώρο των σύγχρονων τραπεζικών συναλλαγών με τη νέα του ηλεκτρονική μορφή.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094545114-0"); });

Η Εθνική Τράπεζα, στο «πνεύμα» της σύγχρονης ψηφιακής εποχής, ανέπτυξε μία πρωτοποριακή εφαρμογή «ηλεκτρονικού πορτοφολιού», το i-bank Pay.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και διαθέσιμη για iOS και Android. Αφού την κατεβάσεις στο κινητό σου, για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία θα πρέπει να έχεις κωδικούς i-bank Internet Banking της Τράπεζας ή να είσαι κάτοχος prepaid κάρτας έκδοσης της Τράπεζας.

Στη συνέχεια, έχεις τη δυνατότητα να στείλεις ή να λάβεις χρήματα από τους φίλους σου, που είναι καταχωρημένοι είτε στη λίστα επαφών του κινητού σου, είτε στη λίστα των «φίλων» σου στο Facebook (αρκεί βέβαια να είναι και εκείνοι χρήστες της υπηρεσίας).

Μπορείς επίσης να κάνεις τις πληρωμές σου σε πάνω από 120.000 σημεία (καταστήματα & επιχειρήσεις) ανά την Ελλάδα που φέρουν το σήμα i-bank POS ή i-bank Pay, (κερδίζοντας ταυτόχρονα και πόντους go4more, εφόσον είσαι εγγεγραμμένο μέλος στο πρόγραμμα go4more της Τράπεζας), αλλά και να κάνεις με το κινητό σου τις online αγορές σου σε συνεργαζόμενα e-shops.

Κι αν είσαι έξω με την παρέα και ήρθε η ώρα να πληρώσετε, μπορείτε με τη λειτουργία  «split-the-bill» να «μοιραστείτε» το λογαριασμό, πληρώνοντας ο καθένας όσα του αναλογούν!

Ουσιαστικά, το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Εθνικής Τράπεζας «φιλοδοξεί» να αντικαταστήσει το παραδοσιακό πορτοφόλι, μεταφέροντας τις συναλλαγές στο κινητό μας τηλέφωνο!

Για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία i-bank Pay επισκεφθείτε το ibankpay.nbg.gr.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.