Ο λόγος που ακυρώθηκε εκδήλωση του Νίκου Μπελαβίλα στο ΕΒΕΠ

featured image

Σε ακύρωση της σημερινής προγραμματισμένης εκδήλωσης, με ώρα έναρξης τις 19:30 στο ΕΒΕΠ, από τον επικεφαλής του συνδυασμού, Νίκο Μπελαβίλα, προχώρησε ο συνδυασμός «Πειραιάς για Όλους».

Η εκδήλωση, στην οποία αναμενόταν να παραβρεθεί και η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, δεν θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας προβλήματος υγείας του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο επικεφαλής του συνδυασμού, Νίκος Μπελαβίλας μέσω ποσταρίσματος στο Facebook.

Σε αυτήν αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου γνωρίζουν από το 2017 ότι αντιμετωπίζω ένα σοβαρό οφθαλμολογικό πρόβλημα (αποκόλληση αμφιβληστροειδούς) [που] αποκαταστάθηκε. Τον τελευταίο μήνα παρουσιάστηκε μία επιπλοκή. Οι γιατροί μου μου ζήτησαν να μείνω αδρανής και υπό στενή παρακολούθηση για ένα δεκαήμερο, προκειμένου να προληφθεί οποιαδήποτε επιδείνωση.

Για λόγους ασφαλείας, τόσο δικής μου όσο και της προεκλογικής μας εκστρατείας στον Πειραιά, αποφάσισα να ακολουθήσω κατά γράμμα τις οδηγίες. Και για λόγους ηθικής τάξης και ειλικρίνειας προς τους πολίτες του Πειραιά, παρότι δεν συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, να το δημοσιοποιήσω. Η καμπάνια του "Πειραιάς για όλους" είναι σε πολύ καλά χέρια, διευθύνεται από τα θεσμικά όργανα του συνδυασμού, στα οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχω την τύχη να με παρακολουθεί μία σπουδαία ιατρική ομάδα του ΕΣΥ από το 2017, την οποία και ευχαριστώ θερμά».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.