Η προτίμηση του Κάιπερς για το μέλλον του και η προοπτική του Ολυμπιακού

featured image

Το όνομα του Ούγκο Κάιπερς επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς ο Βέλγος επιθετικός μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε τόσο στη συμφωνία του Εργοτέλη με την ΑΕΚ για να μετακινηθεί από το Ηράκλειο στην Αθήνα, μια εξέλιξη που φαίνεται ότι δεν του άρεσε, όσο και στην προτίμησή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην «Hetlaatste Nieuw» για το γεγονός ότι έχει μπει... στον πάγο για περίπου έναν χρόνο, λέγοντας πως «μου είπαν ότι δεν θα παίξω ξανά χωρίς να υπογράψω. Είχα και άλλες προτάσεις τόσο το προηγούμενο καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα, αλλά ο Εργοτέλης με... μπλόκαρε για έναν χρόνο».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

«Προπονούμαι κάθε μέρα, αλλά δεν παίζω σε ματς. Είναι ένα σκληρό πλήγμα. Έχασα μια χρονιά αγωνιστικά, αλλά τώρα νιώθω πιο ώριμος, λόγω των όσων έγιναν. Είμαι αισιόδοξος για τη σεζόν που έρχεται, ενώ είμαι και σε καλή φυσική κατάσταση», επισήμανε -μεταξύ άλλων ο Κάιπερς.

Και συμπλήρωσε: «Δεν πρόκειται να πω ότι θα πάρω θέση βασικού σε ομάδα πρώτης κατηγορίας. Ωστόσο, έχω μια μικρή προτίμηση στο να συνεχίσω στην Ελλάδα. Στο Βέλγιο είμαι απλά ένας νεαρός παίκτης που δεν τα κατάφερε στη Σταντάρ Λιέγης, ενώ στην Ελλάδα θεωρούμε ένας τοπ σκόρερ, έστω και στη Β" κατηγορία. Βρισκόμουν στα φώτα της δημοσιότητας κάθε εβδομάδα. Αυτό δεν έχει ξεχαστεί ύστερα από έναν χρόνο..».

Όσον αφορά πιο συγκεκριμένα στο μέλλον του, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα τον αποκτήσει και στη συνέχεια θα τον παραχωρήσει δανεικό, ώστε να επανέλθει στην κατάσταση που είχε φτάσει με τη φανέλα του Εργοτέλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.