ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

featured image

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr

Συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την 24η Μαρτίου 1999, που ξεκινούσε η “ανθρωπιστική” δράση του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ κατά ενός κυρίαρχου κράτους, της Γιουγκοσλαβίας! Το βράδυ εκείνο και για δυόμιση μήνες ηχούσαν οι σειρήνες των βάρβαρων, απάνθρωπων βομβαρδισμών, στο Βελιγράδι, στο Νόβισαντ, στην Πρίστινα, στην Ποντγκόριτσα! Τα βομβαρδιστικά του ΝΑΤΟ ισοπέδωναν την Γιουγκοσλαβία! Άνανδρα Νατοϊκά σμήνη που χτυπούσαν αμάχους πολίτες χωρίς καμιά εξαίρεση! Που σύμφωνα με στοιχεία του αμερικανικού Πενταγώνου, εκτοξευτήκαν και βόμβες που περιείχαν απεμπλουτισμένο ουράνιο!   

Στόχος του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της γερμανικής ΕΕ, η Γιουγκοσλαβία και κατ΄ επέκταση η Βαλκανική Χερσόνησος! Από τη Γιουγκοσλαβία ξεκίνησε η βαρβαρότητα του “αμυντικού” συνασπισμού του ΝΑΤΟ! Ένα ιμπεριαλιστικό έγκλημα που συντελέστηκε πριν 20 χρόνια και ήταν μόνο η αρχή! Που οδήγησε στο διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας και στη δημιουργία έξη ανεξάρτητων (;;;) κρατών με φοβερές συνέπειες, ως απόρροια της καταστροφής, αφού ακολούθησε μεγάλη πτώση του εισοδήματος των κατοίκων και άθλιες σε πολλές περιπτώσεις συνθήκες διαβίωσης!

Ισοπέδωσαν την Γιουγκοσλαβία, “ισοπεδώνουν” τώρα την Ελλάδα…

Σας θυμίζει κάτι αυτή η ιμπεριαλιστική τακτική του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της γερμανικής ΕΕ; Τι είπατε; Την Ελλάδα; Βεβαίως την Ελλάδα! Ίδια στρεβλή και σατανική σκέψη των “συμμάχων” μας κατά ενός κράτους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ αυτή τη φορά! Αφού και η Ελλάς ανήκει στα Βαλκάνια, για τα οποία οι ιμπεριαλιστές έχουν μεγάλα σχέδια, που αγγίζουν την αναδιάταξη των συνόρων των κρατών της Βαλκανικής!

Έτσι προκειμένου να επιτύχουν το σκοπό τους, έπρεπε να ξεκινήσουν από εκεί που τελείωσαν στην πάλαι ποτέ κραταιά Γιουγκοσλαβία! Να δημιουργήσουν στην Ελλάδα άθλιες συνθήκες διαβίωσης και πτώση του εισοδήματος των κατοίκων! Έτσι, διά μέσω του αμερικανόδουλου Γιώργου Παπανδρέου έφεραν στην Πατρίδα το μηχανισμό στήριξης (;;;) το Μνημόνιο της υποταγής! Μια προσπάθεια “διάσωσης”, η οποία μετά από εννέα χρόνια βρίσκεται ακόμη σε νηπιακό στάδιο!

Βέβαια, δεν τους αρκούσε η φτωχοποίηση της Ελλάδος και των Ελλήνων, αφού αυτά ήσαν μόνο τα μέτρα, τα οποία θα διευκόλυναν το διαμελισμό της Ελλάδος και ο οποίος ήταν πολύ πιο δύσκολος από της Γιουγκοσλαβίας! Αφού η Ελλάς από άκρο σε άκρο της μιλάει την ίδια γλώσσα, έχει θρησκεία την Ορθοδοξία, έχει τα ίδια ήθη και έθιμα, τις ίδιες παραδόσεις, έχει την ίδια κουλτούρα!

Ωστόσο, γνώριζαν οι “σύμμαχοί” μας, πως τα Μνημόνια είχαν την ίδια καταστροφική ισχύ με τις βόμβες της Γιουγκοσλαβίας! Αφού κατέστησαν οικονομικά ανίσχυρη την Ελλάδα, η οποία άρχισε να ξεπουλάει τη δημόσια γη της προς εξυπηρέτηση ενός δημόσιου χρέους, που δημιουργήθηκε στα γραφεία δεξαμενής σκέψεως των υψηλών επιτελείων των “συμμάχων” μας!

Τεμαχίζουν την Ελλάδα, ξεκινώντας από την Μακεδονία…

Στον απόλυτο σχεδιασμό τους, εντάσσεται και η άνοδος στην Εξουσία, ενός Πρωθυπουργού ο οποίος θα έβαζε την υπογραφή του στην παραχώρηση του ονόματος, της εθνότητας, της γλώσσας της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς! Γιατί γνώριζαν οι “σύμμαχοί” μας ότι χωρίς την υπογραφή Έλληνα Πρωθυπουργού, το γειτονικό κρατίδιο θα ήταν εσαεί ΠΓΔΜ! Έτσι δημιούργησαν τον Αλέξη Τσίπρα! Τον αντιιμπεριαλιστή! Τον αντιαμερικανό! Τον αντινατοϊκό! Αυτόν, που μαζί με το υπόλοιπο σινάφι του “Συνασπισμού” (σήμερα ΣΥΡΙΖΑ), οκτώ μήνες μετά την έναρξη των βάρβαρων – απάνθρωπων Νατοϊκών βομβαρδισμών (Νοέμβριος 1999) στη Γιουγκοσλαβία, έκαψαν την Αθήνα “υποδεχόμενοι” στην Αθήνα τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, με συνθήματα και μολότοφ!

Ο Μπιλ Κλίντον λοιπόν, ερχόμενος από την Κωνσταντινούπολη, όπου μετείχε σε εργασίες διάσκεψης κορυφής του ΟΑΣΕ, στην Αθήνα, το πολιτικό κλίμα της επισκέψεώς του, ήταν ιδιαίτερα τεταμένο και μύριζε μπαρούτι! Σύσσωμη η αριστερά, διαδήλωνε σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος την αντίθεσή της τον ερχομό στην Αθήνα του Αμερικανού Πρόεδρου! Τότε ετέθη θέμα ο Κλίντον για λόγους ασφαλείας να μην κατέβει καθόλου στην Αθήνα και η συνάντηση με τον ΠτΔ και τον Πρωθυπουργό να γίνει σε αμερικανικό αεροπλανοφόρο που ναυλοχούσε στο Φάληρο! Επίσης, η ημερομηνία άφιξης του Αμερικανού Πρόεδρου είχε αλλάξει τρεις φορές!

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τελικά το διήμερο 19-20 Νοεμβρίου 1999, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πρωτόγνωρα για την εποχή! Η επίσκεψη των 4 ημερών για λόγους ασφαλείας περιορίστηκε στις περίπου 2 ημέρες!

Στην πλατεία Συντάγματος είχε στηθεί λαϊκό δικαστήριο από τα αριστερά κόμματα με αρχιδικαστή τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο, ο οποίος στις εκλογές του 2007 και του 2009 εκλέχτηκε Βουλευτής Επικρατείας με το ΚΚΕ!

Οι αριστερές ξεσκονίστρες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ…

Έτσι, στο Σύνταγμα κάηκε στο τέλος της εκδήλωσης ομοίωμα του Κλίντον, αφού πρώτα “καταδίκασαν εις θάνατον” το ομοίωμα του Αμερικανού Πρόεδρου! Στις εκδηλώσεις στο Σύνταγμα και στην Αμερικανική Πρεσβεία συμμετείχε σύσσωμη η σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ!

Τα συνθήματα του “Συνασπισμού”, του ΚΚΕ και των άλλων αριστερών κομμάτων ήταν άκρως αντιαμερικανικά! Κάποια από αυτά: «Φονιάδες των λαών Αμερικανοί», «Έξω ο σφαγέας των Βαλκανίων», «Έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ» κ.α.

Αυτοί, είναι οι σημερινοί σύμμαχοι των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ! Του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς! Του αντιαμερικανικού ρεύματος, που ήταν περίπου το 10% του ελληνικού λαού! Σήμερα όμως, εκδηλώνεται υπέρμετρος αντιαμερικανισμός από το 90% του λαού μας! Γιατί; Μα γιατί ο ελληνικός λαός είναι πεπεισμένος, πως οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ συμμετέχουν στο διαμελισμό της Ελλάδος!

Ωστόσο, ο προηγούμενος κύκλος αντιαμερικανισμού, που εκφράστηκε εν γένει από την αριστερά και που εύκολα στην πορεία “εξαγοράστηκε”, ο νέος κύκλος αντιαμερικανισμού υποστηρίζεται από το σύνολο του ελληνικού λαού! Ενός λαού που παραδοσιακά ήταν υπέρ των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ! Ας τα λάβουν αυτά πολύ σοβαρά υπόψη τους, οι σημερινές ηγεσίες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ!

Η Ελλάς του Κώστα Σημίτη συμμετείχε των βομβαρδισμών της Γιουγκοσλαβίας…

Πρέπει να γνωρίζουν ωστόσο οι Αμερικανοί, ότι στη μνήμη της ανθρωπότητας παραμένουν χαραγμένες οι εικόνες των απάνθρωπων βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία. Παρ΄ ότι πέρασαν δυο δεκαετίες από τότε! Κι ότι αυτό το Νατοϊκό έγκλημα στη Γιουγκοσλαβία αποτελεί πηγή χρήσιμων συμπερασμάτων για τους λαούς των Βαλκανίων! Και λέγω μόνο για τους λαούς, γιατί οι ηγεσίες τους είναι συνήθως πουλημένες στον διεθνή παράγοντα. Όπως η ελληνική κυβέρνηση του 1999! Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη! Τον δουλικό Πρωθυπουργό στους Αμερικανούς! Τον Πρωθυπουργό των Ιμίων και της δημιουργίας “γκρίζων ζωνών” στο Αιγαίο μας! Του Πρωθυπουργού, που από του βήματος της Βουλής των Ελλήνων, ευχαρίστησε τους Αμερικανούς για την οργάνωση του σχεδίου αυτών των “γκρίζων ζωνών”!

Ο Κώστας Σημίτης λοιπόν, θα μπορούσε ως Πρωθυπουργός μιας χώρας μέλους του ΝΑΤΟ να θέσει βέτο σε αυτούς του Νατοϊκούς βομβαρδισμούς! Κι όπως λέγει ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Βαρσοβία το 1999 Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος:

«Αυτό που θα μπορούσε να κάνει η Ελλάδα και δεν έκανε ήταν να ασκήσει βέτο στα πλαίσια του ΝΑΤΟ για την επίθεση. Χρειάζεται ομοφωνία για να αναλάβει το ΝΑΤΟ οποιαδήποτε επίθεση. Και διέθετε το επιχείρημα, ότι το ΝΑΤΟ δεν είχε την συναίνεση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ»!

Και μπορεί η Ελλάς επί Κώστα Σημίτη, να μην συμμετείχε στους Νατοϊκούς βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία, αλλά παρείχε στους χασάπηδες του ΝΑΤΟ τεχνική υποστήριξη, επιτρέποντας την χρήση των αεροδρομίων της για το ανεφοδιασμό των Νατοϊκών μαχητικών αεροσκαφών, καθώς επίσης και την υποστήριξη των ραντάρ του Πολεμικού μας Ναυτικού!

Νέος στόχος των ΗΠΑ ο αμύθητος ορυκτός μας πλούτος…

Μετά από την αναγνώριση, με αμερικανική σκηνοθεσία, του ψευδοκράτους στα βόρεια σύνορά μας με το όνομα “Βόρεια Μακεδονία”, οι άρπαγες Αμερικανοί δεν σταματούν! Συνεχίζουν το σατανικό τους έργο για τη διχοτόμηση του Αιγαίου και τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου! Συμμετέχοντας οι ΗΠΑ με τον ΥΠΕΞ τους Μάικ Πομπέο στην προ ημερών τριμερή συνάντηση στην Κρήτη της Ελλάδος, της Κύπρου και του Ισραήλ! Εκδηλώνοντας οι ΗΠΑ το ενεργειακό και γεωστρατηγικό τους ενδιαφέρον για τη Ν.Α. Μεσόγειο, που το επίκεντρο βρίσκεται στην Κύπρο και την Κρήτη! Αφού, εκεί κρύβονται μεγάλα κοιτάσματα φυσικού αερίου! Και μπορεί ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ από την Κρήτη να δήλωσε, ότι η Τουρκία θα πρέπει να σταματήσει τις απειλές για τα ενεργειακά της κυπριακής ΑΟΖ και της Ανατολικής Μεσογείου, γιατί θα βρει την Αμερική απέναντί της, ωστόσο, ο ΥΠΕΞ της Ελλάδος Γιώργος Κατρούγκαλος στην πρόσφατη συνάντηση με τον ΥΠΕΞ της Τουρκίας Μελβούτ Τσαβούσογλου, αναγνώρισε δικαιώματα της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο! Αποκαλώντας “καρντάση”, δηλαδή αδελφό τον Τούρκο ΥΠΕΞ! Αδέλφια μας οι Τούρκοι, που λίγες ημέρες μετά, την ημέρα της εθνικής μας παλιγγενεσίας δημιουργούσαν εμπλοκή – παρενόχληση στο ελικόπτερο που μετέφερε τον Έλληνα Πρωθυπουργό στο Αγαθονήσι!

Τελικά, τι ρόλο παίζουν οι ΗΠΑ; Από τη μια τα χώνουν – υποτίθεται – στους Τούρκους για την προκλητικότητά τους κι από τη άλλη βάζουν τον γιαλαντζί ΥΠΕΞ της Ελλάδος να αποκαλεί αδέλφια τους Τούρκους, παραχωρώντας κυριαρχικά ελληνικά δικαιώματα;

Οι φίλοι μας οι Αμερικανοί, αποκαλύπτονται…

Εμείς όμως “φίλοι” Αμερικάνοι γνωρίζουμε τα σατανικά σχέδιά σας κατά της Ελλάδος. Και σας τα καταγγέλλουμε και γι΄ αυτό ενοχλείται βαθύτατα ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, του βαθέως κράτους των ΗΠΑ (Μπους, Κλίντον, Ομπάμα) βεβαίως - βεβαίως!

Ξέρουμε καλά, πως από δεκαετίες ορέγονται οι ΗΠΑ το Αιγαίο μας! Ξέρουμε επίσης πολύ καλά, ότι μετά την σχετική αποστασία του Ρ. Τ. Ερντογάν από τους κόλπους των ΗΠΑ και τις γλυκές ματιές προς τη Ρωσία, συνυπολογίζοντας και τη ρήξη του με το Ισραήλ, έχει ανοίξει ηφαιστειακή τρύπα στην ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ, αφού ο φασίστας Σουλτάνος τους παίζει κομπολόι! Οξύτατο λοιπόν το πρόβλημα των ΗΠΑ με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, αφού  ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ δεν θέλει να βλέπει ούτε σε ζωγραφιά την Τουρκία! Παρά τις αφόρητες πιέσεις που δέχεται (ο Νετανιάχου) από τον κρυφομουσουλμάνο πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα! Αγάπες και λουλούδια από τον Μπάρακ Ομπάμα προς του Ρ. Τ. Ερντογάν, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου 2016, ανατροπής του Προέδρου της Τουρκίας! Μια ανατροπή που δεν πέτυχε ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, αντίθετα με την επιτυχή κατάληξη της πτώσεως,  δηλαδή στην Ελλάδα, της κυβερνήσεως του Κώστα Καραμανλή!

Έτσι σήμερα τάζουν οι ΗΠΑ στην Τουρκία, το μισό Αιγαίο και την μισή ελληνική ΑΟΖ! Τους τάζουν την ελληνική Θράκη και την υπόλοιπη Κύπρο! Έχοντας συμπαράσταση από την ελληνόφωνη, ξενοκρατούμενη ελληνική κυβέρνηση, αλλά  και την αξιωματική αντιπολίτευση που κωφεύει και δεν ξεσηκώνει τον ελληνικό λαό κατά των αντεθνικών κραυγών του Δωδεκανήσιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού, που βλέπει στο Αιγαίο, ως χρήσιμη μια ανάλογη Συμφωνία των Πρεσπών και του άλλου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος ανακάλυψε ότι το Καστελόριζο δεν βρίσκεται στο Αιγαίο μας, αφού το Αιγαίο φτάνει μέχρι τη Ρόδο!

Οι ΗΠΑ έβαλαν στο χειρουργείο τον Έλληνα, αλλά αυτός θα εξέλθει πιο δυνατός…

Αλλά νομίζετε “φίλοι” Αμερικάνοι, ότι ο ελληνικός λαός τρώει σανό, τρώει κουτόχορτο; Σαν αυτό που ταΐζετε τα κόμματα Εξουσίας στην Ελλάδα, την πνευματική και δικαστική Εξουσία της Πατρίδος, την ηγεσία της Εκκλησίας, μηδέ εξαιρουμένης και της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων;

Όλοι αυτοί οι παραπάνω αναφερόμενοι, είναι συνοδοιπόροι σας, αφού παρακολουθούν απαθείς, ως χάνοι, τον τεμαχισμό της Ελλάδος!

Επαληθεύοντας την “προφήτισσα” πρώην Πρόεδρο της Βουλής Ψαρούδα – Μπενάκη το 2005, στο καλωσόρισμά της στον τότε ΠτΔ Κάρολο Παπούλια, προαναγγέλλοντας τη μείωση των συνόρων μας!

Έτσι, τεμαχίζετε την Ελλάδα, εισάγοντας στο χειρουργείο τον ελληνικό λαό για να μην αντιδράσει! Σκέπτεστε να τον χειρουργήσετε χωρίς αναισθητικό, για να εξέλθει του χειρουργείου εθνικά ακρωτηριασμένος!

Όμως ο ελληνικός λαός διατηρεί την εθνική του Μνήμη! Αντιλαμβάνεται και δεν ξεχνά το ιμπεριαλιστικό έγκλημα κατά της χώρας του! Και θα αντιδράσει μαζικά! Γιατί ετούτος ο Τόπος θα γεννήσει πάλι Κολοκοτρώνη και Καραϊσκάκη, που θα σας πάρει στο κατόπι!

Πρόεδρε Ντόναλντ Τραμπ!

Είμαστε εξ εκείνων των ελάχιστων στην Ελλάδα, που παρακαλούσαμε για τη νίκη σου στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ!

Είμαστε εξ εκείνων των ελάχιστων στην Ελλάδα, που υποστηρίξαμε και πιστέψαμε στη νίκη σου! Γιατί θεωρούμε πως είσαι διαφορετικός από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ!

Μην επιτρέψεις να δηλητηριαστεί περαιτέρω η παραδοσιακή Ελληνοαμερικανική φιλία! Στο ζητούμε για το καλό της Ελλάδος και των ΗΠΑ! Της πραγματικής συμμάχου των ΗΠΑ, της Ελλάδος, σε όλους τους Πολέμους!

Μετά ταύτα επανέρχομαι…



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.