Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κρατούν την τύχη στα χέρια τους

featured image

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχασε μια σίγουρη νίκη χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την 29η αγωνιστική της Euroleague, αλλά εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια του. Ωστόσο, τα χθεσινά αποτελέσματα και ειδικά η νίκη της Φενέρμπαχτσε στο Μιλάνο επί της Αρμάνι, δίνει το δικαίωμα και στον Ολυμπιακό να κάνει το ίδιο.

Το απίθανο τρίποντο του Ρούντι Φερνάντες (που άλλες 1.000 φορές να το επιχειρήσει με τις ίδιες συνθήκες, μπορεί να μην το ξαναβάλει), στέρησε τη δυνατότητα στο «τριφύλλι» να εξασφαλίσει από την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων την πρόκρισή τους στους «8». Ωστόσο, την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Μπούντουτσνοστ εξασφαλίζει με νίκη το… εισιτήριο για την επόμενη φάση.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Το αποτέλεσμα αυτό και κυρίως εκείνο στην Ιταλία, όπου η Φενέρ επικράτησε της Αρμάνι, κάνοντας «πάρτι» στο Μιλάνο, έδωσε το δικαίωμα και στους Πειραιώτες να κάνουν το ίδιο. Συγκεκριμένα, με το 2/2 κόντρα σε Ζαλγκίρις σήμερα και Νταρουσάφακα την άλλη εβδομάδα (και τα δύο στο ΣΕΦ), δίνει πρόκριση στην οκτάδα της Euroleague. Ένα απόλυτο για τις ελληνικές ομάδες που έμοιαζε πολύ δύσκολο πριν από κάποιο διάστημα.

Με άλλα λόγια, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η ομάδα του «δούλεψαν» χθες και για τις ελληνικές ομάδες, παρόλο που το ματς ήταν σχεδόν αδιάφορο βαθμολογικά για εκείνους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.