Σε μεγάλες περιπέτειες μπαίνει ο Ολυμπιακός, έχασε από τη Ζαλγκίρις

featured image

Την ήττα γνώρισε μέσα στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός από τη Ζαλγκίρις με 68-72, σε αγώνα για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, και πλέον χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μπει στην οκτάδα των πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Ειδικότερα, στο τελευταίο παιχνίδι ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει στο ΣΕΦ την αδιάφορη Νταρουσάφακα, και παράλληλα να ηττηθεί είτε η Μπασκόνια εκτός έδρας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είτε η Αρμάνι Μιλάνο εκτός έδρας από την Αναντολού Εφές. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα αποχαιρετίσει πρόωρα τη διοργάνωση.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Για τον Ολυμπιακό, που στην τρίτη περίοδο έφτασε να προηγείται έως και με 11 πόντους διαφορά, όμως στο τέλος η Ζαλγκίρις εκμεταλλεύθηκε τα λάθη τους και πέρασε μπροστά, δε στάθηκε αρκετή η εκπληκτική εμφάνιση του Μπριάντε Γουέμπερ, που τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους, ενώ και ο Μιλουτίνοφ με 18 ήταν πολύ καλός, ωστόσο δεν είχαν βοήθειες από τους συμπαίκτες τους. Για τη Ζαλγκίρις κορυφαίοι ήταν ο Γουάιτ με 14 πόντους και ο Ντέιβις με 13.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες πέταξαν στα σκουπίδια και το... δώρο που τους έκανε η Αναντολού Εφές, νικώντας μέσα στην έδρα της Μπασκόνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.