Το κορίτσι του GNTM ποζάρει με μαγιό κι εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

featured image

Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από το ριάλιτι μόδας του Star, «Greece’s Next Top Model» και κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τον χαμηλών τόνων προφίλ που είχε σε όλη τη διάρκεια παραμονής της στο παιγνίδι. Μάλιστα, για πολλούς ήταν ένα από τα φαβοτί του GNTM, όμως, δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό.

Ο λόγος για την όμορφη Χριστιάνα Σκούρα, η οποία το 2016 είχε κατακτήσει τον τίτλο της «Μις Αλβανία», ενώ την ίδια χρονιά είχε κερδίσει και τον τίτλο της «Β’ Miss Globe». Το νεαρό μοντέλο ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ και μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας κράτησε χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις κραυγαλέες δηλώσεις, όπως άλλες συμπαίκτριές της.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Η Χριστιάνα Σκούρα ασχολείται ενεργά με τα social media, ανεβάζοντας συχνά προσωπικές φωτογραφίες της ή φωτογραφίες από επαγγελματικές δουλειές. Και κάθε φορά τα likes «πέφτουν» βροχή από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το ίδιο συνέβη και με την τελευταία της φωτογραφία, όπου το μοντέλο ποζάρει με μαγιό κι εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.