Οι επί πληρωμή συκοφάντες του Κυριάκου Βελόπουλου αποκαλύπτονται!


Αίσθηση είχε προκαλέσει πριν από λίγους μήνες, η αποκάλυψη ότι η ιστοσελίδα Protagon η οποία πρόκειται στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, είχε πληρώσει χρήματα στην Google, προκειμένου να προωθεί ένα άκρως δυσφημιστικό και συκοφαντικό άρθρο για τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο.

Κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί ποτέ στο παρελθόν. Μία δηλαδή ειδησεογραφική – υποτίθεται – ιστοσελίδα, να ξοδεύει χρήματα προκειμένου να προωθήσει ένα δυσφημιστικό άρθρο για πολιτικό αρχηγό. Πράγμα που μάλιστα το έκανε για ολόκληρους μήνες!

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα για όσους δεν γνωρίζουν, είναι αυτή που συνέκρινε τον Μητσοτάκη με τον Άη Γιώργη, ενώ τον βάφτισε και Τσιτάχ της Μεσογείου!

Πρόκειται λοιπόν για έναν άκρως προπαγανδιστικό μηχανισμό. Έναν άθλιο προπαγανδιστικό μηχανισμό, που δεν κράτα ούτε τα προσχήματα.

Η αποκάλυψη όμως που συγκλονίζει το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, κάνει την συγκεκριμένη υπόθεση σκοτεινή, έως και ζοφερή.  Αποτελεί μάλιστα τεράστια δικαίωση για τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, που όπως φαίνεται είναι ο μόνος που αποτελεί πραγματικό αντίπαλο του Μητσοτάκη και του συστήματος που έχει στήσει σε ΜΜΕ και κράτος.

Όπως αποκαλύφθηκε με αδιάσειστα στοιχεία, τρεις συντάκτες του ενημερωτικού ιστοτόπου «Protagon», Είναι όχι απλά αν υπάρχει, αλλά χρησιμοποίησαν ακόμα και πλάτες φωτογραφίες για να εξαπατήσουν τους πολίτες, ότι πρόκειται για υπαρκτά πρόσωπα.

Η ομάδα XYZ Contagion που αποκάλυψε αυτή την πρωτοφανή και εξαιρετικά ύποπτη υπόθεση, κάνει λόγο για «αρθρογράφους-μαϊμού» και για σοβαρά ερωτήματα που προκύπτουν από τη δημιουργία ψεύτικων συντακτών κειμένων, οι οποίοι τάσσονται αναφανδόν υπέρ του Μητσοτάκη.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την αποκάλυψη των «XYZ Contagion», οι αρθρογράφοι  Δημήτρης ΕυθυμάκηςΑλέκος Παπαναστασίου και Ανδρέας Στασινός είναι πλασματικοί, με τις φωτογραφίες τους να είναι αγορασμένες από  φωτογραφικές βάσεις δεδομένων και, εν προκειμένου από το Canstockphoto και το Shutterstock.

Μάλιστα, τα τρία αυτά πρόσωπα δεν έχουν προγενέστερη παρουσία σε έντυπα ή διαδικτυακά κείμενα, ενώ πέραν της εμφάνισης του ονόματός τους στο Protagon δεν φαίνεται να διαθέτουν κάποιο μέιλ επικοινωνίας ή λογαριασμό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα, η ομάδα αφήνει αιχμές για ύπαρξη άλλων δυο προσώπων, τα οποία αρθρογραφούν στον ίδιο ιστότοπο.

Αναλυτικά η αποκάλυψη των XYZ Contagion

«Θέση 107.

Μα γίνονται αυτά τα πράματα, ρε παιδίμ’;

Τρεις αρθρογράφοι στο Proctagon, όλοι τους ιδιαιτέρως τοξικοί και δηλητηριώδεις απέναντι στην Αριστερά είναι FAKE. Ναι, μέχρι τώρα ξέραμε για fake ειδήσεις. Το Protagon ανεβαίνει πίστα με fake αρθρογράφους, αρθρογράφους-μαϊμού.

Ας τους δούμε προσεκτικά και έναν-έναν: Οι Milli Vanilli της δημοσιογραφίας:

  1. Δημήτρης Ευθυμάκης
  2. Αλέκος Παπαναστασίου
  3. Ανδρέας Στασινός

Τι άλλο κοινό έχουν;

  • Δεν υπάρχει η παραμικρή προηγούμενη παρουσία τους ον-λάιν.
  • Κανείς τους δεν έχει social media (τα εικονίδια κάτω από το όνομά τους δεν οδηγούν πουθενά)
  • Το μέηλ που δίνουν (και ποιος δεν δίνει σήμερα ένα μέηλ, διάολε) οδηγούν στο Contact του Protagon. Μάλιστα οι φωτογραφίες τους δεν επαναλαμβάνονται πουθενά στο ίντερνετ, ενώ
  • Η φωτογραφία του Ευθυμάκη είναι κλεμμένη (σορπράιζ!) από το CanStock, (εικόνα 1+2)
  • Η φωτογραφία του Παπαναστασίου είναι (ξανά σορπράιζ!) κλεμμένη από το shutterstock (εικόνα 3+4)
  • και η φωτογραφία του Στασινού είναι επίσης κι αυτή κλεμμένη (αηδία κατάντησε αυτό το σορπράιζ) από το ίδιο πρακτορείο (εικόνες 5+6):

Συμπέρασμα (και ίσως να υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι, δεν το ψάξαμε ιδιαιτέρως);

Σκέφτεστε αυτό που σκεφτόμαστε;

Μαϊμού αρθρογράφοι, αρθρογράφοι-ολογράμματα; Αλήθεια, πως πληρώνονται; Σε ποιανών το όνομα βγαίνουν τα τιμολόγια;

Με λίγα λόγια, και joking aside, δεν τους έφταναν οι πληρωμένοι καθεστωτικοί “δημοσιογράφοι” (τι γράφετε ρέι; γράφετε τίποτα πλην υπαγορευμένων;) αλλά έφτασαν στο σημείο να φτιάξουν και FICTIONAL υποστηρικτές του καθεστώτος της #ΝΔ και του πολυχρονεμένου μας Μητσοτάκη.

Χεχεχεχε, θέση 107, είπαμε, λέμε. Έχει πιο κάτω; Πάμε στοίχημα ότι έχει.


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.