Το μεγάλο κόλπο του Μητσοτάκη με τους Σπαρτιάτες



Ο Μητσοτάκης που είχε νομοθετήσει την απαγόρευση του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές, ξαφνικά φαίνεται να ανέχεται την κάθοδο των Σπαρτιατών, οι οποίοι επίσημα έχουν λάβει την υποστήριξη του Κασιδιάρη. Υπάρχουν μάλιστα και αφίσες, που χαρακτηρίζουν τον Ηλία Κασιδιάρη ως αρχηγό του κόμματος! Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει προκαλέσει απορία ακόμα και στους κύκλους της Νέας Δημοκρατίας. Πως είναι δυνατόν από τη στιγμή που υπάρχει αποδεδειγμένη σύνδεση του προφυλακισμένου με τους Σπαρτιάτες, επιτρέπεται η κάθοδος του κόμματος στις εκλογές; 

Η απάντηση είναι απλή. Πρόκειται για άλλο ένα κόλπο του Μητσοτάκη για να εγκαθιδρύσει την παντοδυναμία του. Πιθανότατα σε συνεργασία με στελέχη του νεόκοπου κόμματος, οι οποίοι συνδέονται στενά με κορυφαία στελέχη του Μητσοτάκη! Ο Μητσοτάκης λοιπόν θα αφήσει τον κόσμο να πάει να ψηφίσει Σπαρτιάτες, καθώς θεωρεί ότι κάτι τέτοιο στερεί από σοβαρά κοινοβουλευτικά κόμματα όπως η Ελληνική Λύση κάποιες ψήφους, Αφού ότι κι αν έκανε, δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία του Κυριάκου Βελόπουλου. Οι μεθοδεύσεις με το ΕΣΡ, οι απειλές κατά ζωής και οι αποστασίες δεν λύγισαν τον Βελόπουλο ο οποίος πλέον έχει εγκαθιδρυθεί στα μάτια των ψηφοφόρων ως η μοναδική σοβαρή πατριωτική παρουσία στο ελληνικό κοινοβούλιο. 

Το ιδανικό σενάριο όμως για το Μητσοτάκη, είναι να καταφέρουν οι Σπαρτιάτες να εισέλθουν στο κοινοβούλιο. Εκεί, σύμφωνα με κορυφαίους συνταγματολόγους, ο Μητσοτάκης απλούστατα θα διαλύσει το κόμμα και θα μοιράσει τους βουλευτές ανάλογα με την κοινοβουλευτική δύναμη των άλλων κομμάτων. Με απλά λόγια, ο Μητσοτάκης με αυτό το κόλπο θα ενισχύει ακόμα περισσότερο την κοινοβουλευτική του δύναμη! Οι στενές σχέσεις που διατηρούν στελέχη των Σπαρτιατών με πρόσωπα από το περιβάλλον του Μητσοτάκη, δείχνουν μάλλον ότι υπάρχει μία μεθόδευση κατά του εκλογικού σώματος. 

Αυτό αποδεικνύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας εθνικά επικίνδυνος πρωθυπουργός, που δεν διστάζει να μεταχειριστεί οποιαδήποτε μεθόδευση, προκειμένου να καταστεί ηγεμόνας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.