«Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας που νιώθω όμορφα με τα χείλη μου»

featured image

Μπορεί το πέρασμα της Ιωάννας Μπέλλα στο Greece’s Next Top Model να ήταν σύντομο, όμως, κατάφερε με την εμφάνισή της να συζητηθεί περισσότερο απ’ όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν στο ριάλιτι μόδας. Και ο λόγος ήταν οι πλαστικές επεμβάσεις τις οποίες έχει κάνει, τις οποίες οι κριτές του GNTM τις σχολίασαν με αυστηρό τρόπο.

Και η αλήθεια είναι πως το όμορφο μοντέλο είχε παραδεχτεί πως η επέμβαση που έκανε στα χείλη της είναι κάτι που θα ήθελε να διορθώσει. Όπως κι έπραξε πριν ένα μήνα, όταν και αποφάσισε να αφαιρέσει το υαλουρονικό και να μικρύνει τα χείλη της, που τόσο είχαν σχολιαστεί.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Μάλιστα, η Ιωάννα Μπέλλα ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με τη γιατρό της, όπου μεταξύ άλλων γράφει στο σχόλιο που τη συνόδευσε: «Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας που νιώθω όμορφα με τα χείλη μου, ένα σημείο της εμφάνισης μου, που μέχρι τώρα με έφερε αρκετές φορές σε δύσκολη θέση».

Τι ήταν, όμως, να γράψει για τον «ένα μήνα που νιώθει όμορφα με τα χείλη;». Στο Πρωινό έγινε ο κακός χαμός, με τις ατάκες για το μοντέλο να δίνουν και να παίρνουν. Μέχρι και «χρόνια πολλά» της ευχήθηκαν για τα «γενέθλια» των χειλιών της, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να «παγώνει» το πλατό με την ατάκα: Ιωάννα μου τα χείλη σου βελούδινες τουλίπες, φαντάζομαι θα κάνουνε τις πιο ωραίες… φούσκες».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.