Εξορμήσεις γαλάζιων στελεχών στο Ηράκλειο και όλη την Ελλάδα

featured image

«Η Αλλαγή που Αξίζουμε» είναι ο τίτλος της πρωτοβουλίας του Γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, η οποία μετρά ήδη 11 θεματικές εκδηλώσεις σε ολόκληρο το νομό Ηρακλείου, σε λιγότερο από ένα μήνα.

Σε αυτό το διάστημα έχουν γίνει εκδηλώσεις για θέματα που αφορούν από την Παιδεία, την Υγεία, τον Πρωτογενή Τομέα, τον Αγροτουρισμό και το επιστημονικό προσωπικό της χώρας, έως την Ασφάλεια, την Κοινωνική Πολιτική, τα Τροχαία, τον Αλκοολισμό και τις εξαρτήσεις, το Δημογραφικό, το Brain drain/brain gain, τον Αθλητισμό και μόλις χθες τη Συνταγματική Αναθεώρηση και τη Δημόσια Διοίκηση.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου, οι θεματικές δράσεις συνεχίζονται στην Τύλισο, με εκδήλωση σχετικά με το πρόγραμμα της ΝΔ για τη μείωση της φορολογίας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, ενώ την επομένη, Τρίτη 2 Απριλίου, στο Ηράκλειο θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της «γαλάζιας» παράταξης για τις υποδομές με βασικούς ομιλητές τον Κώστα Αχ. Καραμανλή και τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Την Τρίτη στις 15 Απριλίου, υπό την καθοδήγηση του Ηρακλειώτη πολιτικού, ακολουθεί εκδήλωση με θέμα τις επικείμενες Ευρωεκλογές, όπου το «παρών» θα δώσει η πλειονότητα των υποψήφιων Ευρωβουλευτών της ΝΔ.

«Προχωράμε μαζί, δουλεύουμε μαζί για την αλλαγή που αξίζουμε!», είπε σε πρόσφατη ομιλία του ο Λ. Αυγενάκης, καθώς οι δράσεις και θεματικές εκδηλώσεις της ΝΔ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.