Αδιανόητο! Έστειλαν στους πρόσφυγες της Ουκρανίας σέξι εσώρουχα και… γόβες στιλέτο

featured image

Ποια φάρμακα και ποια είδη πρώτης ανάγκης; Σύμφωνα με τους ευαισθητοποιημένους πολίτες της Ευρώπης, αυτά που χρειάζεται μία πρόσφυγας του πολέμου στην Ουκρανία είναι see through βραδινό φόρεμα, γόβες στιλέτο και σέξι εσώρουχο, κατά προτίμηση χρησιμοποιημένο!

Πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι οι γενναιόδωροι Ευρωπαίοι το διαπίστωσαν εργαζόμενοι σε φιλανθρωπικές οργανώσεις στα σύνορα της Πολωνίας με την Ουκρανία… Οπως αναφέρει η «Daily Mail», εθελοντικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις έχουν δημιουργήσει σημεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, τα οποία αποστέλλονται στα σημεία υποδοχής Ουκρανών προσφύγων στην Πολωνία, στα σύνορά της με την Ουκρανία.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Η χαρά της Kpυφής π…@ν@$”: Σάλος με τα όσα είπε η Πάολα στο Mega Καλημέρα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζελένσκι: O «υπηρέτης του λαού» και του… μαύρου χρήματος!

Στόχος τους είναι να φτάσουν στους πρόσφυγες φάρμακα, είδη για την προσωπική υγιεινή, πάνες για μωρά και φυσικά καθημερινά ρούχα για να αντιμετωπίσουν το τσουχτερό κρύο.


«Αχρηστα αντικείμενα»

Αντί γι’ αυτά, όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα, στα πακέτα με τις δωρεές ανακαλύπτονται «άχρηστα αντικείμενα», τόσο στα κέντρα συλλογής όσο και στην Πολωνία. Ανάμεσά τους είναι χρησιμοποιημένες οδοντόβουρτσες, παντόφλες μόνο για το… ένα πόδι και περισσότερα από ένα αποκαλυπτικά φορέματα για χορεύτριες pole dancing!

Η Ιρλανδή δημοσιογράφος του RTE Εμα Ο’Κέλι, η οποία βρίσκεται στην Πολωνία, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, ανάρτησε στο twitter φωτογραφία εθελοντή, ο οποίος κρατούσε κόκκινες γόβες στιλέτο, τις οποίες έκανε δωρεά κάποιος στην Ιρλανδία. «Αυτό το ζευγάρι παπούτσια έφτασε σήμερα με κομβόι ανθρωπιστικής βοήθειας που ήρθε στην Πολωνία από την Ιρλανδία» έγραψε η Ο’Κέλι προτού «εκραγεί» και αναρωτηθεί: «Μα ποιος σε αυτόν τον κόσμο θα έστελνε κόκκινες γόβες στιλέτο σε εξαντλημένες γυναίκες, οι οποίες τράπηκαν σε φυγή για να σώσουν τις ζωές τους;».

Η δημοσιογράφος του Virgin Media News, από το Δουβλίνο, Χάνα Μέρφι, από την άλλη, δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από χρησιμοποιημένα γυναικεία εσώρουχα, σουτιέν που είχαν ήδη φορεθεί αρκετές φορές, ψηλοτάκουνα και ημιδιάφανο φόρεμα για βραδινή έξοδο. Μάλιστα, η Μέρφι έδειξε στον φακό ένα σέξι μαύρο εσώρουχο, με δαντέλες, το οποίο ήταν ήδη χρησιμοποιημένο.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.