Ξεσπά ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Το δικό μου παιδί δεν έχει ίσα δικαιώματα, αν πάθω κάτι δεν έχει καμία επιρροή»

featured image

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και μίλησε για την οικογένειά του, αλλά και για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων.

Για τον γιο του, ο ηθοποιός υπογράμμισε «το πώς αποφασίζει κάποιος να γίνει γονιός είναι άλλη υπόθεση. Στις ερωτήσεις του γιου μου ανταποκρίνομαι με την αλήθεια. Ο γιος μου δεν είναι ούτε υπερπροστατευμένος, ούτε κλεισμένος σε ένα κουτί και δεν βγαίνει έξω. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους φίλους του και με τα παιδιά που συναντά στο δρόμο, στις πλατείες, στα νησιά».

Πως απαντάει ο γιος του Φώτη Σεργουλόπουλου στις ερωτήσεις των φίλων του για την οικογένειά του


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σύζυγος Ουκρανού πρώην πολιτικού συνελήφθη με 28 εκατ. δολάρια μετρητά στα ουγγρικά σύνορα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσάλωσε στο instagram fitness model – Χαμός με τις ΦΩΤΟ!

Στη συνέχεια, ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξήγησε ότι «τον ρωτάνε καμιά φορά, αλλά δεν τον φέρνουν σε δύσκολη θέση. Ξέρει την αλήθεια. Όταν τον ρωτούν τι οικογένεια είναι αυτή που έχετε, εκείνος το εξηγεί πολύ καλά και τα παιδιά το καταλαβαίνουν, δεν είχε κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής».


Σχετικά με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ παιδιών και την αντιμετώπιση που θα έπρεπε να έχουν στο σχολείο, σημείωσε «όταν ένα παιδί τρανς βρεθεί στο σχολείο, θα υποστεί μπουλινγκ, από συμμαθητές του κυρίως, το οποίο θα το κάνει να σταματήσει να σπουδάζει. Όμως όσο αυτό το πράγμα λέγεται, υπάρχει μία ορατότητα και λένε τι συμβαίνει, οι συμμαθητές το καταλαβαίνουν κι αυτό θα σταματήσει».

Όσον αφορά εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στον εργασιακό τους χώρο, ο Φώτης Σεργουλόπουλος τόνισε «πολλοί το κρύβουν. Πολλά ΛΟΑΤΚΙ άτομα κρύβουν την ταυτότητά τους για να μπορέσουν να προχωρήσουν. Μην ξέχναμε άλλα άτομα που βρίσκονται στον επαγγελματικό χώρο και το κρύβουν για να μην έχουν πρόβλημα με τους ανώτερους τους».

Σούσουρο με το coming out που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Για το δικό του coming out, αποκάλυψε «όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο. Ήξερα για τι το κάνω, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι θα γινόταν μετά. Αλλά αυτό που πιστεύω και αισθάνομαι περήφανος είναι ότι έχει βοηθήσει άλλα άτομα για να κάνουν το δικό τους coming out».

Για το σύμφωνο συμβίωσης και πως αυτό αντιμετωπίζει τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξομολογήθηκε «το δικό μου παιδί δεν έχει ίσα δικαιώματα, γιατί όταν θα βγει έξω από το σπίτι, η οικογένεια αυτή είναι αόρατη. Εάν πάθω κάτι, το παιδί μου δεν έχει καμία επιρροή. Αν πάθω κάτι εγώ το παιδί θα πάει στον αδερφό μου, εάν πάθει κάτι ο αδερφός μου θα πάει σε άλλο συγγενή ή σε ίδρυμα».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.