«Τσακίζει» κόκαλα η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα: «Χιλιάδες γυναίκες προβαίνουν σε εξωσωματικές…»

featured image

Οργή και θλίψη έχουν προκαλέσει στο Πανελλήνιο οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας, με τη μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί και να κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Πολλοί είναι οι επώνυμοι, οι οποίοι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media έχουν ήδη εκφράσει την οργή, τη θλίψη και τις σκέψεις τους γύρω από την υπόθεση αυτή που πραγματικά δεν τη χωρά ανθρώπου νους.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία «ξέσπασε» μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Φουρέιρα για την υπόθεση της Πάτρας

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Ρούλα προσπάθησε 9 φορές να σκοτώσει την Τζωρτζίνα; Άλλοι δύο συγγενείς στο κάδρο των ερευνών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσπά η πρώην πεθερά του Μάνου Δασκαλάκη: «Ποιος είναι ο ρόλος του στη ζωή, να σπέρνει παιδιά, να τα αφήνει στο έλεος;»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες εικόνες – Τον τρόμο ζει η οικογένεια της Πισπιρίγκου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νέα «ρουκέτα» Κατερινόπουλου για Πισπιρίγκου: «Μετά από 10 ώρες ανάκρισης θα ομολογήσει και τους άλλους 2 θανάτους»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 ΜΑΤ έξω απο το σπίτι της Πισπιρίγκου

«Την ίδια ώρα που εκατομμύρια ζευγάρια παλεύουν με την υπογονιμότητα, χιλιάδες γυναίκες προβαίνουν σε εξωσωματικές και εκατοντάδες άτομα της LGBTQ+ που θέλουν να γίνουν γονείς δεν έχουν καν πρόσβαση στο σύστημα υιοθεσιών, μια μητέρα δολοφονεί το ίδιο της το παιδάκι και προβάλλει τη μνήμη του παίζοντας θέατρο για μήνες!!! – ενώ το ενδεχόμενο να ευθύνεται και για το θάνατο των άλλων της δυο παιδιών εκ των οποίων και ενός βρέφους είναι το επικρατέστερο σενάριο! Δεν τηνβ χωράει ο ανθρώπινος νους τόση βαναυσότητα».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.