Νέα «ρουκέτα» Κατερινόπουλου για Πισπιρίγκου: «Μετά από 10 ώρες ανάκρισης θα ομολογήσει και τους άλλους 2 θανάτους»

featured image

Τη λύση του μυστηρίου και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου σχολίασε σε τηλεοπτικό πάνελ ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος.

Την ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ρούλας Πισπιριγκου για την υπόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Νέες «βολές» προς τη Ρούλα Πισπιρίγκου έριξε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις αναφορικά με το ένταλμα σύλληψης της μητέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τον Ευαγγελάτο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άφωνο το Πανελλήνιο με την αναισθησία των «γονιών» της Πάτρας

Το αναισθητικό κεταμίνη που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας, του παιδιού που «έφυγε» τελευταίο από τα τρία νεκρά αδελφάκια στην Πάτρα, εντοπίστηκε σε μεγάλη ποσότητα στον οργανισμό του παιδιού.


O κ. Κατερινόπουλος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star και τόνισε: «Φτάσαμε στην αρχή του τέλους της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία αλλά μόνο για την Τζωρτζίνα, έχουμε και τα άλλα δύο παιδιά τα οποία «έφυγαν» από τα χέρια της μητέρας τους.

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως, «αυτό που με έκανε από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξω ότι ήταν έγκλημα, είναι αρχικά ότι έχω εξασκηθεί στη γλώσσα του σώματος και οι εμφανίσεις αυτής της κυρίας έδειξαν ότι είναι ένοχη. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, όλοι οι θάνατοι των παιδιών έγιναν Σάββατο προς Κυριακή».

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, επισήμανε πως, «Επίσης, όταν στην πορεία οι ιατροί απάντησαν ότι δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα ήταν πλέον βέβαιο για εμένα, και μπορεί να είχα μία επιφύλαξη όμως τις τελευταίες ημέρες και με τα καινούρια στοιχεία σιγουρεύτηκα».

Δείτε το βίντεο [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.