Ζουγανέλης για Φιλιππίδη – «Είναι μια εύνοια για να ξεβρωμίσει ο τόπος»

featured image

Το πρωί της Δευτέρας 28/3 ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, κατηγορούμενος για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες.

Λίγε ημέρες πριν τη δίκη η κάμερα της εκπομπής Πρωινό συνάντησε τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και μίλησε για τον πρώην συνεργάτη του αλλά και για τα συναισθήματά τους για όλες τις καταγγελίες.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σύζυγος Ουκρανού πρώην πολιτικού συνελήφθη με 28 εκατ. δολάρια μετρητά στα ουγγρικά σύνορα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσάλωσε στο instagram fitness model – Χαμός με τις ΦΩΤΟ!

«Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, διότι από τη μία πλευρά είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος εκπροσωπούσε τον χώρο, από την άλλη όμως συμπεριφέρθηκε κάπως που αν αποδειχτούν όλα αυτά που λέγονται ότι είναι αλήθεια θα με λυπήσει πάρα πολύ. Εγώ είμαι κάθετος σε οτιδήποτε βίαιο υπάρχει σε αυτή τη ζωή και στην καθημερινότητά, λογικά όμως εδώ, πέφτουν τα φώτα πάνω σε ανθρώπους που έχει αγαπήσει ο κόσμος και έτσι είναι μία εύνοια για να ξεκαθαρίσει και να ξεβρωμίσει ο τόπος», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Εύχομαι να γίνει μία σωστή δίκη και να αποδειχτούν τα πράγματα και να προχωρήσει η ζωή. Είναι λογικό ο Πέτρος Φιλιππίδης να είναι χάλια ψυχολογικά και να έχει χάσει κιλά, εγώ όμως εύχομαι να είναι δυνατός να αντιμετωπίσει αυτά που ο ίδιος προκάλεσε», κατέληξε ο Γιάννης Ζουγανέλης. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.