Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τέλος» και ο δεύτερος δικηγόρος υπεράσπισης, Νίκος Ιωάννου

featured image

Tην απόφασή του να μην αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα, έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσής του ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου.

Ο Νίκος Ιωάννου, με ανακοίνωση του δικηγορικού του γραφείου, ανέφερε ότι δεν θα αναλάβει την υπόθεση έπειτα από τη συζήτηση που είχε με την κατηγορούμενη στα κρατητήρια.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Νίκος Ιωάννου είχε διοριστεί από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την παραίτηση του προηγούμενη δικηγόρου, Απόστολου Λύτρα.

Σημειώνεται ότι, ο κ. Ιωάννου είχε υπερασπιστεί την μητέρα της Άννυς Μπορίσοβα, για τον θάνατο της οποίας καταδικάστηκε ο πατέρας της.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Ρούλα προσπάθησε 9 φορές να σκοτώσει την Τζωρτζίνα; Άλλοι δύο συγγενείς στο κάδρο των ερευνών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσπά η πρώην πεθερά του Μάνου Δασκαλάκη: «Ποιος είναι ο ρόλος του στη ζωή, να σπέρνει παιδιά, να τα αφήνει στο έλεος;»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες εικόνες – Τον τρόμο ζει η οικογένεια της Πισπιρίγκου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νέα «ρουκέτα» Κατερινόπουλου για Πισπιρίγκου: «Μετά από 10 ώρες ανάκρισης θα ομολογήσει και τους άλλους 2 θανάτους»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 ΜΑΤ έξω απο το σπίτι της Πισπιρίγκου

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Μετά τη σημερινή παραίτηση του μέχρι τώρα συνηγόρου της Κ. Πισπιρίγκου, εξαιρετικού συναδέλφου κ.κ. Απόστολου Λύτρα, το Γραφείο μας έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορουμένη από τους οικείους της.

Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης μεταξύ του κ. Ιωάννου και της κ. Πισπιρίγκου σήμερα στα κρατητήρια της ΓΑΛΑ, και προ της μελέτης της δικογραφίας, τα μέρη αποφάσισαν από κοινού να μην αναλάβει το Γραφείο μας την υπεράσπιση.

Λόγω της σύντομης αυτής εμπλοκής μας στην υπό κρίσιν υπόθεση, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η ποινική διαδικασία είναι η μόνη οδός ανεύρεσης της αλήθειας, και η ψυχραιμία είναι ο πυλώνας που φωτίζει τη δύσβατη αυτή οδό».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.