«Έψαξα στη google την κεταμίνη» – Τι είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς

featured image

O διάλογος που είχε η σύγχρονη «Μήδεια» με τους αστυνομικούς

Τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας από τα χέρια της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου φέρεται ότι έχουν «δέσει» οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών .

Η 33χρονη σύγχρονη «Μήδεια» που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, πέρασε το βράδυ στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Όπως διαπιστώθηκε στα Τοξικολογικά Εργαστήρια, μετά από επαναλαμβανόμενους ελέγχους, στο παιδί χορηγήθηκαν 6.7 mlg κεταμίνης τα οποία προκάλεσαν τον θάνατο της 9χρονης. Σε συνδυασμό με τις συγκλονιστικές καταθέσεις των γιατρών και του νοσοκόμων για την αδράνεια της μητέρας και την απάθειά της όταν της ανακοινώθηκε ο θάνατος της μικρής, όπως επίσης και τις ερωτήσεις της 33χρονης για το αν υπάρχουν κάμερες στα δωμάτια, οι αρχές κατέληξαν σε ακλόνητο συμπέρασμα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Η μητέρα τήρησε σιγήν ιχθύος όλο το βράδυ που παρέμεινε υπό την επιτήρηση των αστυνομικών, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι μπορεί να επιχειρούσε να δώσει τέλος στη ζωή της. Την ίδια ώρα αστυνομικές πηγές μεταφέρουν τον άτυπο σύντομο διάλογο που υπήρξε ανάμεσα στη μητέρα και τους αστυνομικούς.

Οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών που μίλησαν με τη μητέρα στη ΓΑΔΑ, την ενημέρωσαν ότι βρέθηκε κεταμίνη στον οργανισμό της πρωτότοκης κόρης της. «Ναι εντάξει. Το είδα στην τηλεόραση» απάντησε με απάθεια η Ρούλα. «Γνωρίζεις τι είναι αυτή η ουσία» ήταν η επόμενη ερώτηση με την ίδια να απαντάει: «τη γκούγκλαρα εκείνη την ώρα και έμαθα». Στη συνέχεια την ρώτησαν: «Το έδωσες εσύ;» με τη μητέρα να απαντά «Δεν το έδωσα. Μήπως πρέπει να εξεταστεί ξανά; Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για τίποτα» ισχυρίστηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ., ο θάνατος της 9χρονης επήλθε μέσα σε μόλις 20 λεπτά. Μάλιστα όπως αναφέρεται, όταν οι νοσοκόμες ανακοίνωσαν στη Ρούλα ότι το παιδί της πέθανε, η ίδια έμεινε απαθής και νωχελική, γεγονός που σόκαρε το προσωπικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν η ουσία χορηγήθηκε ενδοφλέβια, μέσω της ρινικής οδού ή ενδομυικά. Όπως αναφέρουν οι αρχές, αυτό θα το διευκρινήσει η ίδια όταν αρχίσει να μιλάει.

Από που προμηθεύτηκε την κεταμίνη η Ρούλα;

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των έμπειρων αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών οι οποίοι θα ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση με τα τρία νεκρά αδερφάκια της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που φέρεται να βρήκαν φριχτό θάνατο από το χέρι της ίδιας τους τη μάνας.

Οι αρχές αναζητούν απαντήσεις στο ερώτημα από που προμηθεύτηκε η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη που χορήγησε στο 9χρονο παιδί της, την Τζωρτζίνα, ενώ βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο Παίδων. Τη συγκεκριμένη ουσία μπορεί όπως έγινε γνωστό, δεν θα την βρει εύκολα κάποιος σε φαρμακείο, ωστόσο μπορεί να την προμηθευτεί από φαρμακαποθήκες, pet shop που πουλάνε κτηνιατρικά φάρμακα και φυσικά από το διαδίκτυο. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί φέρεται να είναι πεπεισμένοι ότι η 33χρονη πήρε την κεταμίνη την οποία στη συνέχεια χορήγησε στο παιδί της σε ποσότητα μάλιστα που είναι ικανή να σκοτώσει μέχρι και… ελέφαντα, από φαρμακαποθήκη της Πάτρας. 

Εργάζεται σε φαρμακαποθήκη της Πάτρας

Την ίδια ώρα, προκαλεί σοκ η αποκάλυψη ότι Μάνος Δασκαλάκης εργάζεται σε φαρμακαποθήκη της πόλης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Μάλιστα, σύμφωνα με το thebest.gr, ο ίδιος ο Μάνος, είχε εργαστεί για ένα διάστημα στο παρελθόν και ως υπάλληλος σε μεταφορική που προμήθευε φαρμακεία με ουσίες και σκευάσματα βιταμινών.

Εξετάζεται λοιπόν το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να προμηθεύτηκε το ισχυρό αναισθητικό, γνωστό και ως «ναρκωτικό του Βιετνάμ» από την φαρμακαποθήκη όπου εργάζεται ο σύζυγός της, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες ότι σε αντίστοιχο χώρο εργάζεται ο πεθερός της.

Έως τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, ενώ δεν υπάρχει καμία κατηγορία σε βάρος του πατέρα.

Σε κατάσταση σοκ ο Μάνος Δασκαλάκης

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν εμφανίστηκε στην εργασία του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει απολυθεί. Μάλιστα από την ψησταριά στην οποία εργαζόταν απομακρύνθηκε και η αδερφή της Ρούλας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Ο Λύτρας παραιτήθηκε – Ανέλαβε ο Ιωάννου

Μετά την βεβαιότητα που εξέφραζε σε τηλεοπτικές εκπομπές για την αθωότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου ο δικηγόρος της 33χρονης Απόστολος Λύτρας, δήλωσε ότι παραιτείται τελικά από την υπεράσπισή της, μόλις λίγες ώρες μετά από την σύλληψή της. 

Η μητέρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας και έως τώρα αρνείται τις κατηγορίες, οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή χωρίς την παρουσία δικηγόρου. 

Η 18η ανακρίτρια όρισε από τον κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ως νέο συνήγορο της κατηγορούμενης μητέρας τον Νίκο Ιωάννου. Μάλιστα, ο κ. Ιωάννου είχε αναλάβει και την υπεράσπιση του 57χρονου ιερέα και πατέρα έξι παιδιών Νίκου Σταματογιάννη, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού βουλγαρικής καταγωγής.

O δικηγόρος Νίκος Ιωάννου

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας επικοινώνησε με τη μητέρα και την ρώτησε εάν σκότωσε εκείνη το παιδί της, με την ίδια να το αρνείται. «Μα βρέθηκε δηλητήριο στο σώμα του παιδιού σου» της είπε και εκείνη δεν απάντησε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Ρούλα προσπάθησε 9 φορές να σκοτώσει την Τζωρτζίνα; Άλλοι δύο συγγενείς στο κάδρο των ερευνών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσπά η πρώην πεθερά του Μάνου Δασκαλάκη: «Ποιος είναι ο ρόλος του στη ζωή, να σπέρνει παιδιά, να τα αφήνει στο έλεος;»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες εικόνες – Τον τρόμο ζει η οικογένεια της Πισπιρίγκου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νέα «ρουκέτα» Κατερινόπουλου για Πισπιρίγκου: «Μετά από 10 ώρες ανάκρισης θα ομολογήσει και τους άλλους 2 θανάτους»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 ΜΑΤ έξω απο το σπίτι της Πισπιρίγκου

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.