Περιουσία 1,5 δισεκατομμύριο: Η πεθερά της Δούκισσα Νομικού είναι από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου

featured image

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και στις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πολύ συχνά αναφέρεται στα παιδιά της ή στον σύζυγό της, ωστόσο σπάνια μιλάει για την πεθερά της.

Δούκισσα Νομικού: Ποια είναι η μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη, είναι μία όμορφη, ισχυρή και δυναμική προσωπικότητα.

Η Ελένη Φαρμάκη-Κόκκαλη είναι σύζυγος του Σωκράτη Κόκκαλη ενός εκ των 500 πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου με περιουσία που ξεπερνά τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Σάββα Θεοδωρίδη με τον οποίο και απέκτησε, τον Δημήτρη, ενώ αργότερα χώρισαν. Λίγο καιρό μετά παντρεύτηκε με τον τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος έχει ήδη έναν γιο από τον πρώτο του γάμο με την Σοφία Σπυρ. Σκούρα, τον Πέτρο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σύζυγος Ουκρανού πρώην πολιτικού συνελήφθη με 28 εκατ. δολάρια μετρητά στα ουγγρικά σύνορα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσάλωσε στο instagram fitness model – Χαμός με τις ΦΩΤΟ!

Η Ελένη Φαρμάκη με τον Σωκράτη Κόκκαλη απέκτησαν άλλα δύο αγόρια, τον Κωνσταντίνο και τον Σωκράτη junior, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2018.

Η κ. Κόκκαλη έχει τελειώσει το Αρσάκειο στο Ψυχικό. Από εκείνη την εποχή έχει διατηρηθεί μια πολύ στενή φιλία που έχει κρατήσει στο πέρασμα του χρόνου, με την Έλλη Στάη.


Ο σύζυγός της από τον πρώτο γάμο, ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε παραμείνει, παρά το διαζύγιο κοντά στην οικογένεια Κόκκαλη και ήταν από τους στενούς συνεργάτες του μεγαλοεπιχειρηματία.

Ο κοινός γιός τους Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, αλλά και του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης, όπου σπούδασε οικονομικά.

Από το καλοκαίρι του 2014 έχει κλέψει την καρδιά της αγαπημένης παρουσιάστριας Δούκισσας Νομικού και μαζί έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν λίγους μήνες, η Δούκισσα είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, φωτογραφίες με το δώρο που της έκανε η πεθερά της.

Όπως αποκάλυψε σε σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία το φόρεμα της το χάρισε η πεθερά της, Ελένη Κόκκαλη, η οποία το είχε φορέσει 13 χρόνια πριν στη Μύκονο.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.