Ο Πάνος Καμμένος δίνει την δική του απάντηση για την "πόρτα που έφαγε" απο εστιατόριο

featured image

Την δική του απάντηση δίνει το εστιατόριο στην Αργολίδα το οποίο ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε πως δεν δέχθηκαν τον σκύλο του αποκαλώντας τον «κοπρόσκυλο». (δείτε το άρθρο εδώ)

Συγκεκριμένα με ανάρτηση στο Facebook το εστιατόριο αναφέρει πως «δεν ειπώθηκε ποτέ μα ΠΟΤΕ η λέξη ‘κοπρόσκυλο’ και ούτε ‘πετάξαμε’ έξω από το μαγαζί κανέναν. Με πολύ σεβασμό είπαμε στον ιδιοκτήτη του σκύλου πως δεν δεχόμαστε τα κατοικίδια στο εστιατόριό μας, βάσει νόμου δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια στο εστιατόριο».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Όπως δε σημειώνει η ιδιοκτησία του εστιατορίου, «δεν είναι δυνατόν να έχουμε μιλήσει έτσι, ΠΟΤΕ δεν το κάναμε και ΠΟΤΕ δεν θα το κάνουμε. Όσο για το αν είμαστε φιλόζωοι ή όχι, οι φωτογραφίες ίσως σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη».

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή, στο Instagram o Πάνος Καμμένος, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την πολιτική του εστιατορίου που επισκέφθηκε και που δεν δέχεται κατοικίδια.
Ο πρώην υπουργός ανέβασε φωτογραφία στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με την αγαπημένη του συντροφιά, τον σκύλο του τον οποίο έχει ονομάσει Belmondo.
Στην τελευταία βραδινή φωτογραφία που ανέβασε από το αυτοκίνητό του, με τον σκύλο αγκαλιά, έγραψε: «Μας πέταξαν έξω από το εστιατόριο MARYVONNE στο Ηλιόκαστρο και μας είπαν ότι δεν δέχονται «κοπρόσκυλα»… δεν πειράζει θα φάμε μπακαλιάρο από το μεσημέρι».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.