Σε έξαλλη κατάσταση η Ρούλα Πισπιρίγκου! Φώναζε στο τηλέφωνο όταν έμαθε ότι ερευνώνται οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας

featured image

Πάτρα 3 παιδιά – Εξελίξεις: Η Ρούλα Πισπιρίγκου μερικές εβδομάδες προτού συλληφθεί με την κατηγορία ότι δολοφόνησε με κεταμίνη την μεγαλύτερη κόρη της, την 9χρονη Τζωρτζίνα, μίλησε στην εκπομπή T-live, δείχνοντας τον εκνευρισμό της για την εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ειδικότερα, η συνομιλία μεταξύ της 33χρονης και της δημοσιογράφου της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, Πόπης Παπαδοπούλου έγινε στις 9 Φεβρουαρίου.

Αυτό, μάλιστα, που την τάραξε τότε πολύ είναι όταν πληροφορήθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν τοξικολογικές στην Τζωρτζίνα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Ρούλα προσπάθησε 9 φορές να σκοτώσει την Τζωρτζίνα; Άλλοι δύο συγγενείς στο κάδρο των ερευνών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσπά η πρώην πεθερά του Μάνου Δασκαλάκη: «Ποιος είναι ο ρόλος του στη ζωή, να σπέρνει παιδιά, να τα αφήνει στο έλεος;»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες εικόνες – Τον τρόμο ζει η οικογένεια της Πισπιρίγκου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νέα «ρουκέτα» Κατερινόπουλου για Πισπιρίγκου: «Μετά από 10 ώρες ανάκρισης θα ομολογήσει και τους άλλους 2 θανάτους»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 ΜΑΤ έξω απο το σπίτι της Πισπιρίγκου

«Από ποιον την έχετε την ενημέρωση; Ποιος εισαγγελέας; Το όνομά του; Να δει τι ο εισαγγελέας; Ποιος εισαγγελέας σας τα είπε εσάς αυτά; Α, υπάρχει αμέλεια ε; Το όνομα του εισαγγελέα; Δεν είναι λογικό να θέλω να μάθω;


Αλλά το να βγαίνει ένας γιατρός και να λέει ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι, ό,τι να ‘ναι. Μιλήσανε για γονιδιακά, που τα γονιδιακά θα τελειώσουν τον Μάιο, έχουν μιλήσει για τον απινιδωτή. Ο απινιδωτής δεν δούλεψε ποτέ. Αυτό είναι λάθος δικό τους! Δεν είναι δικό μου!», ανέφερε τότε, εμφανώς εκνευρισμένη, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Και συνέχισε σε έξαλλη κατάσταση:

«Έχει γίνει το θέμα… Να μην σας πω τώρα τι έχει γίνει το θέμα. Έχει πάρει άλλη διάσταση, έχει πάρει άλλη διάσταση. Μπορεί ο κόσμος να σκοτώνει τα παιδιά του, μπορεί να σκοτώνει κόσμο, να βιάζει, να κάνει ό,τι θέλει αλλά εμείς δεν είμαστε από αυτούς.

Και ο κάθε εισαγγελέας και ο καθένας που φιλοξενείτε αφήνει αυτές τις υπόνοιες. Δεν αφήνετε το παιδί μου να ηρεμήσει αρχικά. Και δεύτερον εμάς. Έχουμε ακούσει ό,τι υπάρχει. Άμα είστε τόσο σίγουροι για κάτι. Ή ο εισαγγελέας, ή οι θεράπονες, ας πάνε στη δικαιοσύνη να τα βρούνε. Αλλά όχι με εικασίες».

«Θα μιλήσουμε, όταν έχουμε τα αποτελέσματα! Το να βγαίνει τώρα ο ιατροδικαστής και να λέει ότι δίνουμε βάρος στις τοξικολογικές, σε ένα 9χρονο παιδί ΑΜΕΑ. Τι μπορεί να έχει αυτό το παιδί; Ναρκωτικά; Ή αλκοόλ;», κατέληξε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.