Γιατί φοβόταν να φύγει από το σπίτι ο Μάνος Δασκαλάκης;

featured image

Ιδιαίτερα κρίσιμη θεωρείται η εβδομάδα που ξεκινά αύριο σε ότι αφορά στις εξελίξεις της υπόθεσης με τα τρία νερά παιδιά στην Πάτρα.

Μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες, αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων, που θα δείξουν εκτός απροόπτου την αιτία του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας. Τα στοιχεία που θα προκύψουν θεωρείται ότι θα καθορίσουν την πορεία των ερευνών, σε σχέση και με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Οι ιατροδικαστές που ασχολούνται με την υπόθεση να ερευνούν πλέον το ενδεχόμενο ο θάνατος τουλάχιστον δύο εκ των άτυχων κοριτσιών να οφείλεται στην λήψη μιας άγνωστης τοξικής ουσίας που προκάλεσε τον σχεδόν ακαριαίο θάνατό τους, αναφέρει η εφημερίδα το ΒΗΜΑ. Κι αυτό με το δεδομένο ότι τα δύο κορίτσια που πέθαναν αιφνιδίως σε δύο νοσοκομεία δεν λάμβαναν την ίδια φαρμακευτική αγωγή, αφού έπασχαν από διαφορετικά νοσήματα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Την ίδια ώρα, νέα διάσταση στο θρίλερ που παρακολουθούμε για σχεδόν δύο μήνες, δίνουν και οι νέες μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και οι οποίες έχουν μπει ήδη στο μικροσκόπιο των αρχών που διεξάγουν τις έρευνες.

Μένει να φανεί εάν η εισαγγελία της Πάτρας που διέταξε την προκαταρκτική έρευνα, θα έχει τον τελευταίο λόγο ή θα αναλάβει, η Εισαγγελία Αθηνών.

Οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα, η Τζωρτζίνα, δίνει τις απαντήσεις που χρειάζονται για να διαλευκανθεί η πολύκροτη υπόθεση, καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες διενεργήθηκαν στο πιο σύγχρονο και εξοπλισμένο πανεπιστημιακό εργαστήριο που διαθέτει η χώρα, όχι μόνο έχουν ολοκληρωθεί, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Τούνελ», έχουν παραδοθεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Στις εξετάσεις αυτές φαίνεται ότι περιλαμβάνεται ένα ορατό αποτέλεσμα που από μόνο του είναι ικανό να ξεκλειδώσει την υπόθεση χωρίς να συνδυαστεί με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.