Η επιχείρηση - θρίλερ για τη σύλληψη της Πισπιρίγκου: «Η κεταμίνη προκαλεί θάνατο σε 20 λεπτά»

featured image

Μία ειδοποίηση που έλαβε η Αστυνομία από Μη Κυβερνητική Οργάνωση σήμανε συναγερμό στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, που επίσπευσε τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η πληροφορία ανέφερε ότι η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της. Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είχαν ήδη στα χέρια τους το πόρισμα των ιατροδικαστών που έδειχνε δολοφονία για την υπόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Εκτίμησαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ήδη αρχίσει να υποψιάζεται ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί κατηγορούμενη. Έτσι, οι αστυνομικοί δεν ήθελαν να ρισκάρουν. Αμέσως οργάνωσαν την επιχείρηση για τη σύλληψή της.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άφωνο το Πανελλήνιο με την αναισθησία των «γονιών» της Πάτρας

Υπό άκρα μυστικότητα το Ανθρωποκτονιών είχε μάθει εδώ και δύο εβδομάδες προφορικά από την ιατροδικαστική υπηρεσία ότι η Τζωρτζίνα πέθανε από εξωγενή παράγοντα. Ότι κάποιος της είχε χορηγήσει κεταμίνη, ουσία θανατηφόρα που δεν συνδεόταν με τη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε λόγω τετραπληγίας. Όπως εξηγούν αρμόδιες πηγές, η κεταμίνη μπορεί να οδηγήσει εάν χορηγηθεί σε μεγάλη ποσότητα σε θάνατο ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά.


Αποφασίστηκε το δείγμα να σταλεί στο εργαστήριο του ΑΠΘ για να βεβαιωθεί ότι η ουσία χορηγήθηκε σε μεγάλη ποσότητα. Εδώ και λίγα 24ωρα η Αστυνομία ήταν βέβαιη για τα αποτελέσματα. Είχε διαβιβαστεί η πληροφορία ότι η δόση που χορηγήθηκε στο παιδί ήταν μεγάλη και θανατηφόρα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην Πάτρα και συνέλαβαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, μεταφέροντάς την στη ΓΑΔΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τον Ευαγγελάτο

Στο μεταξύ, όλο το προηγούμενο διάστημα η ΕΛ.ΑΣ. είχε λάβει καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι ανέφεραν ότι ουδέποτε χορήγησαν στο παιδί ουσία που να σχετίζεται με τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κατά το θάνατο της 9χρονης η μόνη παρούσα στο χώρο ήταν η μητέρα «ξεκλείδωσε» την έρευνα.

Αρμόδιες πηγές ξεκαθάριζαν εξ αρχής ότι η σύλληψη αφορά αποκλειστικά στην υπόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι οι Αρχές προσδοκούν να φωτιστούν και οι υποθέσεις των δύο άλλων παιδιών που έφυγαν μυστηριωδώς από τη ζωή. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο συσχετισμός της δικογραφίας για το θάνατο της Τζωρτζίνας με τις δικογραφίες για την Ίριδα και τη Μαλένα. Και βέβαια το μεγάλο ερώτημα είναι η στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Θα ομολογήσει τη δολοφονία της Τζωρτζίνας ή όχι.

Η μητέρα κρατείται στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει ομολογήσει, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Θέμα χρόνου θεωρείται να κληθούν για κατάθεση ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου και η θεία των παιδιών.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.