Ο απίστευτος παράγοντας που επηρεάζει τον γυναικείο οργασμό

featured image

Δεν είναι μόνο θέμα τεχνικής και επικοινωνίας. Στο ζήτημα του γυναικείου οργασμού υπάρχουν και μερικοί αστάθμητοι παράγοντες που αποκαλύπτεται ότι έχουν την δύναμη να επηρεάσουν την ευχαρίστηση της γυναίκας.

Έναν από αυτούς αναδεικνύει αμερικανική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε φοιτήτριες που βρίσκονταν σε μια σταθερή σχέση.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Albany εξέτασαν δεδομένα όπως η ένταση του οργασμού, η συχνότητα και η ερωτική ικανοποίηση και σε τι βαθμό αυτά καθορίζονται από την επιλογή συντρόφου.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τον Ευαγγελάτο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άφωνο το Πανελλήνιο με την αναισθησία των «γονιών» της Πάτρας

Όταν λοιπόν κλήθηκαν να διαπιστώσουν αν η ικανοποίηση είναι θέμα τεχνικής αυτή φάνηκε να έρχεται σε δεύτερη θέση σε σχέση με το… χιούμορ!


Χωρίς να μειώνεται η σημασία παραγόντων όπως η ελκυστικότητα του συντρόφου, καθώς και η συχνότητα των ερωτικών επαφών στο βαθμό της ικανοποίησης των γυναικών από τις ερωτικές επαφές, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ένας παράγοντας που επηρέαζε τη συχνότητα των επαφών, συνεπώς και των οργασμών, ήταν η αίσθηση του χιούμορ του άντρα!

Μαζί με το χιούμορ η αποφασιστικότητα και η ευφυΐα αποτελούσαν δυο ακόμη θετικούς δείκτες όσον αφορά το πόσο ελκυστικός και επιθυμητός ήταν για την σύντροφό του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το χιούμορ αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή και καθοριστικό παράγοντα του ερωτικού παιχνιδιού. Οι άνδρες που κάνουν τις γυναίκες να γελούν θεωρούνται ελκυστικοί, βιώνουν λιγότερες απορρίψεις και όπως φαίνεται τις ικανοποιούν παράλληλα σε πολλά επίπεδα.

πηγή: ygeiamou [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.