Από «πριγκίπισσα του ψωμιού» εργαζόμενη σε νυχάδικο: Η νέα δουλειά της κόρης του αρτοβιομήχανου Κατσέλη

featured image

Μετά την κατάρρευση της αυτοκρατορίας της οικογένειάς της, η Ελένη Κατσέλη αποφάσισε να τραβήξει άλλο δρόμο και να ασχοληθεί με το μανικιούρ.

Η Ελένη Κατσέλη μετά την κατάρρευση της εταιρείας του πατέρα της χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά ως nail artist. Το «καλομαθημένο» παιδί στάθηκε ξανά στα πόδια του και τώρα προσπαθεί να καθιερωθεί στις επιχειρήσεις περιποίησης νυχιών.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σύζυγος Ουκρανού πρώην πολιτικού συνελήφθη με 28 εκατ. δολάρια μετρητά στα ουγγρικά σύνορα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσάλωσε στο instagram fitness model – Χαμός με τις ΦΩΤΟ!

Ελένη Κατσέλη

Όπως διαβάζουμε στο εκτενές ρεπορτάζ του Θάνου Μακρογαμβράκη στο «ΘΕΜΑ», η κόρη του «βασιλιά της αρτοβιομηχανίας» Νίκου Κατσέλη έζησε από κοντά την άνοδο και την πτώση μιας θρυλικής εταιρείας που από τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας της στα τέλη της δεκαετίας του ’70 σύστησε στους καταναλωτές το πρώτο ελληνικό ψωμί για τοστ.

Ελένη Κατσέλη: Η ζωή από το μηδέν, οι σπουδές και η ονυχοπλαστική

Ήταν η πρώτη εταιρεία που έφερε στην Ελλάδα το ψωμί του τοστ στα τέλη της δεκαετίας του 70, ωστόσο η επιτυχία δεν κράτησε για πολύ, καθώς η εταιρεία γνώρισε μία συγκλονιστική πτώση, την ίδια στιγμή που ο Σκλαβενίτης ζει μια μεγάλη αναστάτωση.


Στην περίπτωση της Ελένης Κατσέλη, ο μύθος καταρρίπτεται κι αυτό γιατί εξαιτίας της οικονομικής κατάρρευσης της εταιρείας του πατέρα της, εκείνη χρειάστηκε να ξεκινήσει τον επαγγελματικό της βίο από το μηδέν παρά το βαρύ όνομά της. Η ίδια χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά και σε διαφορετικά πόστα ως nail artist προκειμένου να αποκτήσει τη δική της επιχείρηση στην Κηφισιά για την περιποίηση των άνω και κάτω άκρων.

«Έχω σπουδάσει marketing και δημόσιες σχέσεις στο Αμερικάνικο Κολέγιο, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισα να ασχοληθώ με το χόμπι μου, που από μικρή ήταν η περιποίηση νυχιών. Δούλεψα για κάποια χρόνια στο κομμωτήριο μιας φίλης μου ως υπεύθυνη τόσο στο τμήμα των μαλλιών όσο και στα νύχια. Μου άρεσε η δουλειά αυτή και την έμαθα και εγώ. Στα χρόνια που ασχολούμαι έχω αποκτήσει πια το δικό μου πελατολόγιο, το οποίο ολοένα και μεγαλώνει. Ό,τι έχει να κάνει με τη γυναίκα, πάντα θα δουλεύει.

Ό,τι έχω πετύχει σήμερα το έχω καταφέρει μόνη μου. Πάντα ήμουν αποφασιστική, απλά την περίοδο που όλα στη ζωή μας ως οικογένεια κυλούσαν χωρίς δυσκολίες, δεν είχα να προβληματιστώ για κάτι. Ήμουν ένα καλομαθημένο παιδί που κάτω από άλλες συνθήκες μπορεί να μην είχα ποτέ την ανάγκη να δουλέψω, όμως οι γονείς μου πάντα έλεγαν σε εμένα και στον αδερφό μου πως με ό,τι κι αν αποφασίζαμε να ασχοληθούμε θα έπρεπε να το αγαπήσουμε για να το πετύχουμε» τονίζει η Ελένη Κατσέλη στο «ΘΕΜΑ». [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.