Διασυρμός και κατακραυγή στις ΗΠΑ για τον Τζο Μπάιντεν!

featured image

Αποκαλύφθηκε ότι απαντούσα σε στημένες ερωτήσεις

Οργή, πικρόχολα σχόλια αλλά και μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο Τζο Μπάιντεν στην πρόσφατη συνέντευξή του σε δημοσιογράφους, απαντούσε σε στημένες ερωτήσεις, έχοντας μάλιστα μπροστά του και τις απαντήσεις που θα έπρεπε να πει.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τον Ευαγγελάτο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άφωνο το Πανελλήνιο με την αναισθησία των «γονιών» της Πάτρας

Η κάμερα, πρόδωσε τον Μπάιντεν

Η ανησυχία όμως είναι επίσης ένα συναίσθημα που επικρατεί στην Αμερική. Και έχει να κάνει πλέον ευθέως με την ικανότητα του Μπάιντεν να ασκεί τα καθήκοντά του. Όταν χρειάζεται να εχει γραμμένες τις απαντήσεις σε εξαιρετικά απλές ερωτήσεις, τότε έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο μειωμένης βούλησης και αντίληψης.


Το σκονάκι του Μπάιντεν

Τα σκονάκια που κρατούσε έγραφαν τα ακόλουθα:

Αν δεν υποστηρίζατε την αλλαγή καθεστώτος, τι εννοούσατε; Μπορείτε να διευκρινίσετε; Εξέφραζα την ηθική οργή που ένιωθα για τις πράξεις αυτού του ανθρώπου.

Δεν υπονόησα «αλλαγή πολιτικής».

Η συγκεκριμένη φράση ήταν η απάντηση για την μπαρούφα που εκστόμισε ο Μπάιντεν την περασμένη εβδομάδα λέγοντας αναφερόμενος στον Πούτιν: «Για όνομα του Θεού, αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία».

Ο Λευκός Οίκος αναγκάστηκε να ανασκευάσει γρήγορα τη δήλωση του Μπάιντεν, λέγοντας:

Το θέμα του Προέδρου ήταν ότι δεν επιτρέπεται στον Πούτιν να ασκεί εξουσία στους γείτονές του ή στην ευρύτερη περιοχή. Δεν αμφισβητούσε την εξουσία του Πούτιν στη Ρωσία ή την αλλαγή καθεστώτος.

Ένα άλλο σημείο στο «σκονάκι», το οποίο ήταν μόνο εν μέρει ορατό, περιελάμβανε μια απάντηση αλλά και την ερώτηση: «Απειλεί τώρα να διασπαστεί η ενότητα με τους συμμάχους σας στο ΝΑΤΟ;»

«Όχι. Το ΝΑΤΟ δεν ήταν ποτέ πιο ενωμένο».

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτός ο άνθρωπος έχει τους κωδικούς των πυρηνικών της Αμερικής στην κατοχή του…

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.