Ασύλληπτο - Ο Μάνος Δασκαλάκης πήγε στο X-Factor λίγο πριν πεθάνει το τελευταίο του παιδί

featured image

Την αποκάλυψη ότι ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα είχε δοκιμάσει την τύχη του στον μουσικό διαγωνισμό του X-Factor έκανε ένας από τους συνυποψήφιους του, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό». 

Ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με τη νέα μαρτυρία που βλέπει το φως της δημοσιότητας, είχε βρεθεί στις οντισιόν του talent show, μόλις λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή η 9χρονη Τζωρτζίνα. Σημειώνεται ότι το παιδί μετά την ανακοπή που είχε υποστεί πριν από έναν χρόνο, είχε διαγνωσθεί με εγκεφαλοπάθεια που της είχε προκαλέσει αναπηρία. 

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σύζυγος Ουκρανού πρώην πολιτικού συνελήφθη με 28 εκατ. δολάρια μετρητά στα ουγγρικά σύνορα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσάλωσε στο instagram fitness model – Χαμός με τις ΦΩΤΟ!

Σύμφωνα με τον συνυποψήφιο του Μάνου Δασκαλάκη, είχε συναντήσει τον πατέρα λίγο πριν μπει στην αίθουσα με τους κριτές: «Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω, ήταν και ο Μάνος Δασκαλάκης ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα».

«Είστε σίγουρος ότι ήταν αυτός;» ρώτησε η δημοσιογράφος και ο ίδιος απάντησε: «Απόλυτα. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μπορώ να σας πω και τι φορούσε γιατί μου έκανε εντύπωση. Ο πολύ μεγάλος ξύλινος σταυρός που φορούσε. Μαύρο μπλουζάκι και άσπρη ζακέτα με κουκούλα. Τον άκουσα να λέει ότι ήρθε από Πάτρα. Μας είπε ότι ήταν οδηγός νταλίκας, δεν είπαμε πολλά». 


Μάλιστα στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς είδε τον πατέρα, αν ήταν δηλαδή προβληματισμένος, ή στεναχωρημένος, ο μάρτυρας απάντησε: «Όχι όχι. Χαμογελαστός και μάλιστα ήταν ο λιγότερο αγχωμένος από όλους μας» είπε και πρόσθεσε:

«Έμπαινε ο καθένας μόνος του μέσα οπότε δεν γνωρίζω τι είπε και αν το είπε καλά. Βγαίνοντας μόνο τον ρώτησα πως πήγε και μου είπε Θα δείξει. Το «Αυτή η Νύχτα Μένει», είπε νομίζω αυτό μου είπε. Δεν είμαι σίγουρος. Kαι το «Πονάνε όσοι αγαπάνε», ανέφερε αλλά δε θυμάμαι αν το είπε ή αν ήθελε να το πει ή κάτι τέτοιο. Έφυγε βιαστικά» κατέληξε ο μάρτυρας.

Δείτε μερικά από τα τραγούδια του Μάνου Δασκαλάκη:

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.