Την πλάκωσε στο ξύλο όταν υποψιάστηκε ότι σκότωσε τα παιδιά – Πιάστηκαν στα χέρια σε δημόσιο χώρο

featured image

Αποκαλύψεις για τον καβγά του ζευγαριού – Ο πατέρας την υποψιαζόταν

Ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται να έχει πέσει θύμα κι εκείνος, της συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου. Την ώρα που πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, πηγές αναφέρουν ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν με ανεξήγητο τρόπο, φέρεται ότι δεν είχε ιδέα για την σατανική δράση της γυναίκας. 

Πολλοί ήταν εκείνοι που κατηγόρησαν την έντονη στήριξη που έχει δείξει στη μητέρα όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί, ότι δεν είναι εύκολο για έναν άνθρωπο που έφερε στον κόσμο παιδιά μαζί με τον/την σύντροφό του να διανοηθεί ότι εκείνος είναι ο δολοφόνος τους. 

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Ρούλα προσπάθησε 9 φορές να σκοτώσει την Τζωρτζίνα; Άλλοι δύο συγγενείς στο κάδρο των ερευνών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσπά η πρώην πεθερά του Μάνου Δασκαλάκη: «Ποιος είναι ο ρόλος του στη ζωή, να σπέρνει παιδιά, να τα αφήνει στο έλεος;»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες εικόνες – Τον τρόμο ζει η οικογένεια της Πισπιρίγκου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νέα «ρουκέτα» Κατερινόπουλου για Πισπιρίγκου: «Μετά από 10 ώρες ανάκρισης θα ομολογήσει και τους άλλους 2 θανάτους»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 ΜΑΤ έξω απο το σπίτι της Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Καράμπελα είναι σε κατάσταση σοκ. Όπως ανέφερε, ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών θα κάνει δηλώσεις όταν θα έχει πάρει στα χέρια του τη δικογραφία και όταν θα είναι σε θέση να μιλήσει.


Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργο Αναστασόπουλο, ο Μάνος Δασκαλάκης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για πολλά θέματα, μεταξύ άλλων και για το θερμό επεισόδιο που είχε με τη σύζυγό του σε «θεσμικό χώρο».

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, ο Μάνος Δασκαλάκης πιάστηκε στα χέρια με την Ρούλα και της είπε χαρακτηριστικά: «Για το ένα παιδί πιστεύω ότι δεν του έχεις κάνει κακό για τα άλλα δύο δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο». Ο κ. Αναστασόπουλος είπε ότι θα ακουστούν πολλά και είναι όλα τεκμηριωμένα.

Μάλιστα όπως πρόσθεσε θα τις επόμενες μέρες θα βγει στο φως της δημοσιότητας μια καταγγελία για τη μητέρα: «Θα ακουστούν πολλά και για μια επώνυμη καταγγελία η οποία είχε γίνει σε κρατική υπηρεσία πριν από 8 χρόνια και αφορούσε την ψυχική διάσταση της υπόθεσης της κατηγορουμένης. Δεν είναι μόνο η νοσηλεία. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.