Διάσημοι Έλληνες που δεν τελείωσαν το σχολείο και το δηλώνουν δημόσια

featured image

Οι περισσότεροι από αυτούς αναγκάστηκαν να εργαστούν από μικροί, με αποτέλεσμα να μην τελειώσουν καν το σχολείο.

Πολλοί είναι οι διάσημοι Έλληνες από πολλούς χώρους της showbiz που παρά το γεγονός ότι είναι επιτυχημένοι δεν έχουν τελειώσει το σχολείο.

Υπάρχουν διάσημοι Έλληνες με εξαιρετικό βιογραφικό όχι μόνο στην καριέρα τους, αλλά και για τις σπουδές τους. Υπάρχουν, όμως, κι εκείνοι που αναγκάστηκαν να εργαστούν από μικροί, με αποτέλεσμα να μην τελειώσουν καν το σχολείο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σύζυγος Ουκρανού πρώην πολιτικού συνελήφθη με 28 εκατ. δολάρια μετρητά στα ουγγρικά σύνορα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσάλωσε στο instagram fitness model – Χαμός με τις ΦΩΤΟ!

Πέρασαν δύσκολα παιδικά χρόνια. Ωστόσο η ζωή δεν τους άφησε έτσι καθώς έκαναν στη συνέχεια μεγάλη επιτυχία στο επάγγελμα που επέλεξαν, με άλλους να φτάνουν σε σημείο να δουν τα σπίτια τους να απειλούνται.

Βασίλης Μπισμπίκης

Ο γνωστός ηθοποιός που φαίνεται πως έχει σχέση με τη Δέσποινα Βανδή έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως ήταν ανήσυχο παιδί και έτσι πήγε μέχρι την Γ’ Γυμνασίου, καθώς τον έδιωξαν.

Έλενα Παπαρίζου

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου έχει πει σε συνέντευξή της πως δεν έχει τελειώσει το σχολείο. Αισθάνεται ότι έχασε κομμάτι από την παιδικότητά της. «Δούλευα από τα 17 μου – στην Α’ Λυκείου ξεκίνησε η καριέρα μου. Μετά το τέλος και της Β’ Λυκείου, άρχισα να ταξιδεύω κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν φοίτησα ποτέ στην Τρίτη τάξη του Λυκείου», έχει αναφέρει η τραγουδίστρια.

Νίκος Οικονομόπουλος

Σε συνέντευξή του ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει αποκαλύψει πως δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο λόγω απουσιών, ενώ από τα παιδικά του χρόνια δούλευε στο ψαράδικο του πατέρα του.

Άντζελα Δημητρίου

Η έλλειψη χρηματικών πόρων οδήγησε την Άντζελα Δημητρίου να εργαστεί από πολύ νεαρή ηλικία. Ήδη από την ηλικία των 14 ετών η Άντζελα πιάνει για πρώτη φορά μικρόφωνο. Από εκεί και έπειτα τα πράγματα κύλισαν μόνα τους. Την άκουσε ένας ατζέντης και η πορεία της στη μουσική σκηνή συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.


Έφη Θώδη

Η Έφη Θώδη τελειώνοντας την ΣΤ’ Δημοτικού, άφησε το σχολείο. Για να παρακολουθεί τα μαθήματα έπρεπε να περπατάει ώρες με τα πόδια και να διασχίζει χωριά. Τότε ήταν που πρωτοξεκίνησε να εμφανίζεται σε πανηγύρια και να τραγουδάει παραδοσιακά τραγούδια.

Τάμτα

Η γνωστή τραγουδίστρια Τάμτα φοίτησε μέχρι τη Β’ γυμνασίου. Στα 14 «κλέφτηκε» κι έκανε την κόρη της.

Γιάννης Πλούταρχος

«Δεν τα πήγαινα καλά στο σχολείο. Είχα και μιας μορφής δυσλεξία… πήγα σε τεχνικό λύκειο. Δεν μπόρεσα να προχωρήσω και τα παράτησα», έχει πει σε συνέντευξή του ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο τραγουδιστής έχει μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του και τα φτωχά παιδικά του χρόνια που δούλευε σε λαϊκές αγορές μαζί με τον αδερφό του.

Γιώργος Μαυρίδης

Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έχει περάσει. Όπως έχει πει ο ίδιος, ο πατέρας του μπαινόβγαινε στη φυλακή και η μητέρα του εργαζόταν σκληρά για να καταφέρει να τον μεγαλώσει. Το περιβάλλον που ζούσε δεν ήταν ιδανικό για ένα παιδί. Εξαιτίας της κατάστασης που επικρατούσε ο Γιώργος δεν μπορούσε να διαβάζει. Παράλληλα έπρεπε κι ο ίδιος να δουλεύει για να βοηθάει τη μητέρα του και να τα βγάζει πέρα. Θυμάται τον εαυτό του να κοιμάται στο θρανίο από την κούραση. Κάπως έτσι αποφάσισε πως έπρεπε να εγκαταλείψει την ιδέα του απολυτηρίου!

Γιάννης Μποσταντζόγλου

Ποτέ δεν τελείωσε το σχολείο και ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός, έχει δηλώσει: «Έχω κάνει πολλά λάθη, καλό είναι να τα αναγνωρίζεις. Έχω μείνει 2 χρονιές στο σχολείο, δεν τέλειωσα. Ήμουν βλάκας, θα ήθελα να ήμουν καλός μαθητής. Όχι για να αποδείξω κάτι, αλλά για να προχωρήσω ο ίδιος. Είχα αρχίσει πέντε γλώσσες, δεν έμαθα καμία».

Πάνος Καλίδης

Για να είναι οικονομικά ανεξάρτητος άφησε το σχολείο στην Α’ γυμνασίου και ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης. Έχει δηλώσει ότι δεν το μετανιώνει επειδή στάθηκε τυχερός στη ζωή του.

Δημήτρης Σταρόβας

Μια χρονιά πριν την αποφοίτησή του άφησε το σχολείο και ο Δημήτρης Σταρόβας. «Άρχισα να ασχολούμαι με τη μουσική από πολύ μικρός. Στα 16- 17 ήμουν ήδη επαγγελματίας. Δεν σπούδασα τίποτα. Το γυμνάσιο ήταν τότε εξατάξιο και το παράτησα στην Ε’ τάξη. Ήμουν λίγο άγριο παιδί».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.