Συγκλονίζει η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ: «Μια μέρα στο ντους, μου έμειναν τα μαλλιά μου στα χέρια, έτρεμα από φόβο…»

featured image

Η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ συγκλονίζει με την εξομολόγησή της για τον τρόπο που έχασε τα μαλλιά της, μέσα σε μία μέρα, με αποτέλεσμα να έχει ξυρισμένο κεφάλι.

Μάλιστα, για το ξυρισμένο κεφάλι της αστειεύτηκε ο Κρις Ροκ, προκαλώντας την πολυσυζητημένη βίαιη αντίδραση του Γουίλ Σμιθ στη σκηνή των Όσκαρ.

Η γροθιά που έριξε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, προκάλεσε αντιδράσεις στα media, με πολλούς να κατακρίνουν τη βίαιη χειρονομία του ηθοποιού, η οποία πηγάζει από ένα οικογενειακό πρόβλημα που έθιξε, έστω και άθελά του, ο συνάδελφός του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σύζυγος Ουκρανού πρώην πολιτικού συνελήφθη με 28 εκατ. δολάρια μετρητά στα ουγγρικά σύνορα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσάλωσε στο instagram fitness model – Χαμός με τις ΦΩΤΟ!

Συγκεκριμένα, το ξυρισμένο κεφάλι της είναι αποτέλεσμα της αλωπεκίας με την οποία έχει διαγνωστεί η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια.


Η πρώτη φορά που η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ μίλησε για το αυτοάνοσο που έχει

Η πρώτη φορά που μίλησε ανοιχτά για το αυτοάνοσο νόσημα ήταν σε μια συνέντευξη που είχε δώσει το 2018, υπογραμμίζοντας «πολλοί με ρωτούν γιατί φοράω τουρμπάνια. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα το κάνω. Μια μέρα ήμουν στο ντους και βρέθηκα με μια τούφα μαλλιών στα χέρια μου και ήμουν σε φάση “Θεέ μου, θα μείνω φαλακρή;”. Ήταν μια από εκείνες τις φορές στη ζωή μου που κυριολεκτικά έτρεμα από φόβο. Γι’ αυτό έκοψα τα μαλλιά μου και συνεχίζω να τα κόβω».

Σε ένα βίντεο που ανέβασε η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, τρία χρόνια αργότερα, στο Instagram, δείχνοντας μια γυμνή λωρίδα στο κρανίο της, επεσήμανε «σε αυτή τη φάση, μπορώ πλέον και γελάω. Ξέρετε όλοι ότι αγωνίζομαι ενάντια στην αλωπεκία. Ξαφνικά, μια μέρα, δείτε αυτή τη γραμμή: Εμφανίστηκε από το πουθενά και θα είναι πιο δύσκολο να την κρύβω. Σκέφτηκα λοιπόν να το μοιραστώ μαζί σας για να μην κάνετε ερωτήσεις».

Τον περασμένο Ιούλιο, η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ και η κόρη της Γουίλοου έκαναν ασορτί κουρέματα, τα οποία έδειξαν σε μία φωτογραφία που δημοσίευσαν στο Instagram.

Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτηση με τη λεζάντα «Η Willow με ανάγκασε να το κάνω γιατί ήταν καιρός να αφεθώ, αλλά… τα 50στά μου γενέθλια σίγουρα θα είναι θεϊκά μετά από αυτή την φρέσκια αλλαγή!». [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.