Έτσι θα περάσει το βράδυ της στη ΓΑΔΑ – Υπό επιτήρηση και μόνη της σε ένα κελί

featured image

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα η μητέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας που κατηγορείται για τη δολοφονία του ίδιου της του παιδιού. Πώς θα περάσει το βράδυ της στη ΓΑΔΑ.

Από το απόγευμα της Τετάρτης (30/3) η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει συλληφθεί και παραμένει κρατούμενη στη ΓΑΔΑ, με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που πέθαναν μέσα σε διάστημα τριών ετών, αναμένεται να παραμείνει στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής καθώς το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τον Ευαγγελάτο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άφωνο το Πανελλήνιο με την αναισθησία των «γονιών» της Πάτρας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, λοιπόν, βρίσκεται στα κρατητήρια του έβδομου ορόφου της ΓΑΔΑ. Μέχρι στιγμής δείχνει ψύχραιμη, δεν μιλάει πολύ και δεν έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Κατά η διάρκεια της νύχτας θα παραμείνει μόνη της, στον ειδικό χώρο των κρατητηρίων που προορίζονται για τις γυναίκες κρατούμενες.

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να έχει διαρκώς επιτήρηση από γυναίκα αστυνομικό, κι αυτό γιατί υπήρξε η πληροφορία για τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε εκδηλώσει λίγο πριν τη σύλληψή της. Για τον ίδιο λόγο, πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί έχουν αφαιρέσει τα κορδόνια από τα παπούτσια της, αλλά και τη ζώνη που φορούσε, έτσι ώστε να μην μπορεί να κάνει κάποια απόπειρα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν θα ρισκάρουν πιθανή προσπάθεια της κρατούμενης να προξενήσει κακό ακόμα και στον εαυτό της, για αυτό θα την έχουν διαρκώς φρουρούμενη καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Επισκέψεις μπορεί να δεχθεί μόνο από τον δικηγόρο της, κάτι που αναμένεται να συμβεί προκειμένου να προετοιμάσει και τα όσα θα υποστηρίξει το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.