«Ο πατέρας έσκαψε τον λάκκο της Ίριδας» – Τι αποκαλύπτει φίλη του Μάνου και της Ρούλας

featured image

«Φως» στην υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην 9χρονη Τζωρτζίνα. Ο φάκελος με τα αποτελέσματα αναμένεται να είναι έτοιμος το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναφέρουν πηγές.

Την ίδια ώρα, μαρτυρίες από οικεία πρόσωπα των δύο γονέων βγαίνουν στη δημοσιότητα και προβληματίζουν την κοινή γνώμη που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την υπόθεση της Πάτρας.

Μια γειτόνισσα του ζευγαριού η οποία αναφέρει ότι βίωσε από κοντά τους θανάτους των τριών κοριτσιών, μιλά για όσα είδε με τα μάτια της και όσα έμαθε από τους ίδιους τους γονείς.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σύζυγος Ουκρανού πρώην πολιτικού συνελήφθη με 28 εκατ. δολάρια μετρητά στα ουγγρικά σύνορα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσάλωσε στο instagram fitness model – Χαμός με τις ΦΩΤΟ!

«Η Τζωρτζίνα ήταν  μπροστά όταν έφυγε η αδερφή της και είναι τραγική η σκηνή, να κοιτάει τον ουρανό με τα χεράκια της ψηλά και να λέει «μην μου το πάρεις και αυτό» και να κλαίει με αναφιλητά. Μία μάνα να κλαίει και να φωνάζει «όχι αυτό, πάρε εμένα»… Ήμουν μπροστά, το βίωσα» δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή Live News.


Mάλιστα όπως ανέφερε, η ίδια ήταν μπροστά όταν η μητέρα και η αδερφή της βρήκαν το ματωμένο πανάκι στην κούνια της 6 μηνών Ίριδας: «Προσπαθούσαμε να συνεφέρουμε την Ρούλα και λέει η Δήμητρα (σ.σ: η αδερφή της) ‘ωχ, το πανάκι της’. ‘Μην το ακουμπάς, βάλτο σε μία σακούλα και πήγαινέ το στην ασφάλεια’ είπε η Ρούλα».

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε και μια άλλη μαρτυρία από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, η οποία υποστηρίζει ότι την ημέρα που πέθανε το μωρό, η μητέρα είχε κανονίσει να έρθει στο σπίτι νταντά για να προσέχει την Ίριδα και την Τζωρτζίνα.

«Έμαθε ότι την ημέρα που πέθανε η Ίριδα, ήταν προγραμματισμένο να πάει η μπέιμπι σίτερ να την κρατήσει για λίγες ώρες, για να βγει η μητέρα της και η αδελφή της μια βόλτα για καφέ. Της το είχαν ζητήσει από την προηγούμενη μέρα. Εκείνο το πρωινό περίμενε τηλεφώνημα κάπου στις 10 για να της πουν σίγουρα ότι θα την χρειαστούν και ποια ώρα ακριβώς», δήλωσε η φίλη των γονέων.

Όπως περιγράφει η ίδια, το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση 2 μέρες πριν πεθάνει το μωρό: «Ήταν δύο μέρες σε διάσταση. Πριν πεθάνει η Ίριδα βλέπαμε κάθε πρωί τον Μάνο να φεύγει για τη δουλειά του και κάθε βράδυ να έρχεται. Όταν ένα ζευγάρι είναι σε διάσταση ο καθένας είναι στο σπίτι του, όπως τώρα ο Μάνος είναι στους γονείς του» ανέφερε και αποκάλυψε ότι ο πατέρας αφού μετέφερε τα όργανα του μωρού σε παθολογοανατόμο στα Ιωάννινα, στη συνέχεια έσκαψε μόνος του τον λάκκο για να ταφεί η μπέμπα κοντά στις αδερφούλες της: «Είναι τραγική στιγμή όταν στην ταφή του μωρού ο ίδιος ο πατέρας έσκαψε τον λάκκο της μπέμπας… Ο Μάνος έσκαψε ένα μικρό λάκκο κοντά στην Μαλένα για να είναι κοντά τα παιδιά» δήλωσε.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.