Εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Φιλιππίδης - Στο πλευρό του η σύζυγος και ο γιος του

featured image

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, σήμερα, Δευτέρα, όπου συνεχίζεται η δίκη του, η οποία είχε διακοπεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου.

Αθόρυβα έφτασε στο δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο γνωστός ηθοποιός, που κατηγορείται ότι βίασε δύο φορές μία συνάδελφο του, ηθοποιό, το 2008 και ότι αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο, το 2010 και το 2014, έφτασε περίπου στις 8:30 το πρωί, στο δικαστήριο και ανέβηκε με ασανσέρ από το κυλικείο εντελώς αθόρυβα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σύζυγος Ουκρανού πρώην πολιτικού συνελήφθη με 28 εκατ. δολάρια μετρητά στα ουγγρικά σύνορα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσάλωσε στο instagram fitness model – Χαμός με τις ΦΩΤΟ!

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη συνεδρίαση του δικαστηρίου, στις 18 Μαρτίου 2022, η διαδικασία διεκόπη για σήμερα, μετά από αίτημα της υπεράσπισης του ηθοποιού, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στη δίκη για λόγους υγείας.


Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη η σύζυγος και ο γιος του

Στο πλευρό του βρέθηκε σήμερα η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου, συνοδευόμενη από τον γιο τους, Δημήτρη Φιλιππίδη, αλλά δεν θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση κατά την είσοδό τους.

Κατά την πρώτη ημέρα της δίκης, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παρέμεινε στη φυλακή, με τον συνήγορο του να εξηγεί στους δικαστές ότι δεν ήταν σε θέση να παραστεί, ζητώντας διακοπή της διαδικασίας.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος δεσμεύτηκε ότι, ακόμη και αν χρειαστεί αμαξίδιο, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρεθεί στο δικαστήριο, αντιμέτωπος με τις γυναίκες που τον καταγγέλλουν, αλλά χρειάζεται χρόνο για να συνέλθει από ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

«Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δε θα πιστεύετε, δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του» υπογράμμισε ενώπιον του δικαστηρίου ο συνήγορος υπεράσπισης, ενώ επεσήμανε πως το πρόβλημα υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη προϋπήρχε της προφυλάκισης του και τώρα επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα εκείνος να έχει χάσει περισσότερα από 20 κιλά.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η δίκη, έκανε γνωστό ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, αν και αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, θα προσέλθει στο δικαστήριο περπατώντας και ζήτησε την κατανόηση και βοήθεια των αστυνομικών –συνοδών.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.