Πάτρα: Μαρτυρία νοσηλεύτριας για την μητέρα: «Μη σου πω πως ζήλευε, η Τζωρτζίνα, και τώρα νιώθει καλύτερα μόνη της»

featured image

Όλο και πληθαίνουν οι μαρτυρίες που βγαίνουν για τη μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου ενόψει της λύσης της υπόθεσης.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, οι οποίες διενεργήθηκαν στο πιο σύγχρονο και εξοπλισμένο πανεπιστημιακό εργαστήριο που διαθέτει η χώρα, έχουν ολοκληρωθεί και φαίνεται πως έχουν παραδοθεί στους αρμόδιους, που διεξάγουν την υπόθεση.

Στο «Τούνελ» έφτασαν νέες σοβαρές μαρτυρίες για το πώς η 9χρονη βίωσε το θάνατο των δύο αδελφών της. Συγγενείς, φίλοι, και άτομα από το νοσοκομείο μιλούν για την ψυχολογία της Τζωρτζίνας, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον πατέρα της.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

«Η Τζωρτζίνα τις πρώτες ημέρες μετά το θάνατο της Ίριδας, με όσους μιλούσε για το γεγονός που είχε τραυματίσει την ψυχούλα της, ξεκινούσε τη διήγησή της από την κουζίνα και μετά. Εκεί δηλαδή που η θεία της μετέφερε το βρέφος για να το επαναφέρει μαζί με τη Ρούλα. Φαινόταν σαν να είχε διαγράψει εντελώς το πριν από το μυαλό της και όταν τη ρωτούσαμε σχετικά, έδειχνε σαν κάτι να φοβάται», περιγράφει πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον υπογραμμίζοντας την έντονη ανησυχία όλων σχετικά με την ψυχολογία της Τζωρτζίνας.

Τα όσα αναφέρει νοσηλεύτρια, όχι μόνο προκαλούν ανατριχίλα, αλλά εγείρουν και πολλά ερωτηματικά.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μη σου πω πως ζήλευε και τώρα νιώθει καλύτερα μόνη της»

«Αυτά που θα σας πω, έγιναν όταν η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο και πριν πάθει την ανακοπή. Καταλαβαίνετε ότι πέσαμε όλοι να βοηθήσουμε μετά το θάνατο της Ίριδας που ήταν πρόσφατος. Ρωτήσαμε τη μητέρα για το πώς έχει πάρει το θάνατο της δεύτερης αδελφής της. Μας απάντησε με έναν τρόπο που τουλάχιστον εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είπε “Μια χαρά είναι, μη σου πω πως ζήλευε και τώρα νιώθει καλύτερα μόνη της”», αποκαλύπτει η νοσηλεύτρια.

Δείτε το βίντεο

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.