«Έχω χάσει τον ύπνο μου»: Η Ρούλα Πισπιρίγκου σπάει την σιωπή της για τις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας

featured image

Τη δική της εκδοχή για την ουσία που φέρεται να ανιχνεύτηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, στο πλαίσιο των τοξικολογικών εξετάσεων, έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε νωρίτερα σήμερα ο ΑΝΤ1, επικαλούμενος δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» στον οργανισμό της 9χρονης ανακαλύφθηκε μια συγκεκριμένη ουσία, η τροπονίνη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τον Ευαγγελάτο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άφωνο το Πανελλήνιο με την αναισθησία των «γονιών» της Πάτρας

Ωστόσο, η ουσία αυτή φέρεται να βρέθηκε σε τιμές πολύ υψηλότερες από το φυσιολογικό. Η ένδειξη της τροπονίνης στην Τζωρτζίνα αντί για 15 ήταν…418!

Η επικοινωνία της Ρούλας Πισπιρίγκου με το Πρωινό

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, επικοινώνησε με την εκπομπή «Το Πρωινό» και σχολίασε τις σχετικές πληροφορίες, δηλώνοντας ότι υποψιάζεται πως πρόκειται για φάρμακο της αγωγής, το οποίο άλλαξε στην Αθήνα μετά την διακομιδή της από την Πάτρα.


Διευκρίνισε, πάντως, ότι δεν είναι η ίδια γιατρός και δεν μπορεί να ξέρει τι έχει γίνει, όπως και ότι η άτυχη Τζωρτζίνα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.

Επιπλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε για ακόμα μια φορά ότι δεν έχει επισκεφτεί χαρτορίχτρα, ενώ υποστήριξε πως οι μαρτυρίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας είναι ανυπόστατες και πως οι μάρτυρες δεν υπάρχουν καν.

«Χθες είχαμε ένα μακρύ διάλογο, την πρώτη φορά με πήρε για να μου πει πως δεν έχει επισκεφτεί ποτέ χαρτορίχτρα και πως γενικά οι μαρτυρίες είναι ανυπόστατες. Η ίδια ισχυρίζεται πως «συγγενείς» της πάνε σε όλες τις εκπομπές ενώ στην πραγματικότητα μαζί με τον Μάνο έχουν ελάχιστους συγγενείς.

Μάλιστα για την μαρτυρία σχετικά με την μητέρα του Μάνου ότι δεν την ήθελε, το έχει διαψεύσει και ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τα πεθερικά της», είπε η δημοσιογράφος του Πρωινού και συμπλήρωσε: «Μου είπε πως παρακολουθεί τις εκπομπές, δεν είναι ήρεμη έχει χάσει τον ύπνο της. Είναι αναστατωμένη και έχει αγωνία να μάθει τι έχει συμβεί. Η ίδια λέει πως σύντομα θα φανεί η αλήθεια και μάλιστα όταν αναφέρθηκα στις τοξικολογικές, η ίδια είπε πως αυτό το φάρμακο ήταν της αγωγής της. Η γυναίκα ξεκαθάρισε πως δεν είναι γιατρός και δεν μπορεί να ξέρει τι έχει γίνει. Η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί με πολλά προβλήματα, είχε βελτίωση όμως ο εγκέφαλος δεν οξυγονωνόταν». [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.