Η Πισπιρίγκου είχε προαναγγείλει τη δολοφονία της Τζωρτζίνας – Γιατί δεν ομολογεί

featured image

Mια ημέρα πριν είχε προειδοποιήσει ότι θα σκοτώσει το παιδί της

Μετά από έναν μήνα ερευνών, οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αφού παρέλαβαν στα χέρια τους τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Τζωρτζίνα (περισσότερες από τρεις φορές) και αφού συγκέντρωσαν σοκαριστικές καταθέσεις από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που φρόντισε το 9χρονο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη, προχώρησαν στη σύλληψη της 33χρονης μητέρας.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Ρούλα προσπάθησε 9 φορές να σκοτώσει την Τζωρτζίνα; Άλλοι δύο συγγενείς στο κάδρο των ερευνών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσπά η πρώην πεθερά του Μάνου Δασκαλάκη: «Ποιος είναι ο ρόλος του στη ζωή, να σπέρνει παιδιά, να τα αφήνει στο έλεος;»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες εικόνες – Τον τρόμο ζει η οικογένεια της Πισπιρίγκου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νέα «ρουκέτα» Κατερινόπουλου για Πισπιρίγκου: «Μετά από 10 ώρες ανάκρισης θα ομολογήσει και τους άλλους 2 θανάτους»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 ΜΑΤ έξω απο το σπίτι της Πισπιρίγκου

Στις 18 σελίδες του διαβιβαστικού της ΕΛ.ΑΣ, περιλαμβάνονται στοιχεία τα οποία προκαλούν ανατριχίλα. Σε αυτές τις σελίδες περιγράφονται αναλυτικά οι καταθέσεις των γιατρών και του προσωπικού που έζησαν τις αντιδράσεις της μητέρας σε κάθε επεισόδιο της 9χρονης αλλά και την ώρα που της ανακοινώθηκε ο θάνατος του παιδιού της.

Προαναγγελία της δολοφονίας

Ένα από τα στοιχεία τα οποία έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των αρχών είναι η κατάθεση των γιατρών στο νοσοκομείο Παίδων, για την προηγούμενη ημέρα του θανάτου της 9χρονης. Σύμφωνα με τους γιατρούς η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου τους είπε μετά από επεισόδιο: «Αυτά τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα. Το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμα». Η κατάσταση της υγείας του παιδιού ωστόσο σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του, δεν προμήνυε κάτι τέτοιο.


Η φράση αυτή της μητέρας, θεωρείται σύμφωνα με τους αστυνομικούς ως μια «προαναγγελία» του φρικτού εγκλήματος το οποίος σχεδίαζε να διαπράξει.

9 επεισόδια σπασμών, 9 απόπειρες δολοφονίας;

Αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται υπό εξέταση το ενδεχόμενο η μητέρα να είχε επιχειρήσει συνολικά 9 φορές να σκοτώσει το 9χρονο κοριτσάκι της. Η ουσία κεταμίνη η οποία βρέθηκε σε μεγάλη ποσότητα στον οργανισμό της και ευθύνεται για τον θάνατο της 9χρονης, σύμφωνα με ιατρικές πηγές, προκαλεί σπασμούς. Από τον Απρίλιο του 2021 όπου η 9χρονη μπήκε στο νοσοκομείο, είχε πάθει 9 επεισόδια με σπασμούς. Αυτό κάνει τους ειδικούς που ερευνούν την υπόθεση, να εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η Ρούλα είχε προσπαθήσει πολλές φορές να προκαλέσει κακό στο παιδί της. Άλλωστε η 9χρονη δεν έπαθε κανένα από αυτά τα επεισόδια ενώ βρίσκονταν μπροστά οι γιατροί. Σε όλα ήταν μαζί της μόνο η Ρούλα, ενώ σε 3 περιπτώσεις βρέθηκε μπροστά και ο πατέρας, Μάνος Δασκαλάκης.

Δεν θα ομολογήσει εύκολα

Την ίδια ώρα η μητέρα η οποία οδηγήθηκε σήμερα σε ανακριτή και εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα, δεν έχει παραδεχτεί καμία κατηγορία. Η ίδια έχει μιλήσει ελάχιστα στους άνδρες της αστυνομίας και επιμένει ότι δεν σκότωσε το παιδί της. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η ίδια δεν θα ομολογήσει εύκολα τα όσα έχει διαπράξει.

Ο λόγος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι γιατί η μητέρα είναι σίγουρη ότι η οικογένειά της πιστεύει ότι είναι αθώα και έχει την στήριξή τους. Άλλωστε, μετά τη σύλληψή της, η μητέρα και η αδερφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία μάλιστα θεωρείται και πρόσωπο «κλειδί» από τις αρχές για την υπόθεση, μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και εμφανίστηκαν πεπεισμένες για την αθωότητά της. «Είναι μάνα υπόδειγμα, θα την στηρίζω μέχρι τέλους» είπε η αδερφή της, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

«Εμένα θα πιστέψουν»

Μάλιστα, σύμφωνα με το enikos.gr, κάποια στιγμή οι αστυνομικοί  ρώτησαν την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έπειτα απ’ όλα αυτά που έγιναν, πιστεύεις ότι θα είναι στο πλευρό σου και θα σε πιστέψουν;». «Εμένα θα πιστέψουν» απάντησε η μάνα. Σε ερώτηση για το εάν θεωρεί πως της αξίζει να ενταχθεί στην κοινωνία, έπειτα απ’ όλα αυτά, η ίδια απάντησε: «Φυσικά και μου αξίζει, αφού δεν έκανα τίποτα. Γιατί να σας πω ψέματα, αφού δεν έκανα τίποτα».

Από πλευράς τους οι αστυνομικοί σχολιάζουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βγάλει δύσκολα τη φυλακή και θα ζοριστεί πολύ…

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.