Χανιά ΤΩΡΑ – «Κατέστρεψε δυο οικογένειες, μας ακρωτηρίασε. Δεν ζούμε πια»

featured image

Ήταν λίγο μετά της 7 το πρωί της 17ης Αυγούστου του 2017 και η 20χρονη Στέλλα με τον 19χρονο Γιάννη έκαναν βόλτα το σκυλάκι τους στα Κουνουπιδιανά Χανίων. Ξαφνικά, το ΙΧ αυτοκίνητο – που οδηγούσε 20χρονος Γεωργιανός – ξέφυγε από τον έλεγχο κι έπεσε πάνω τους με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της Στέλλας, η οποία ξεψύχησε ακαριαία.

Ο Γιάννης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές, εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στις 17 Αυγούστου του 2017 μπροστά από το Πολυτεχνείο Κρήτης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δυο νέα παιδιά, η 20χρονη Στέλλα και ο 19χρονος Γιάννης.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τον Ευαγγελάτο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άφωνο το Πανελλήνιο με την αναισθησία των «γονιών» της Πάτρας

Πρόκειται για την πρωτόδικη διαδικασία, καθώς η εκδίκαση έχει αναβληθεί τρεις φορές, μια λόγω παρέλευσης του ωραρίου και άλλες δυο λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού. Η δίκη ξεκίνησε με την πλευρά του κατηγορουμένου να ζητάει διερμηνέα, προτείνοντας μάλιστα έναν διερμηνέα η ίδια και το δικαστήριο διέκοψε. Το δικαστήριο επανήλθε και δέχτηκε το αίτημα της υπεράσπισης να διοριστεί ο διερμηνέας, με τη δίκη να ξεκινάει κανονικά.


Η πλευρά της πολιτικής αγωγής υπέβαλε αίτημα να μετατραπεί η κατηγορία σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο. Από την πλευρά της υπεράσπισης επισημάνθηκε ότι η δίωξη ασκήθηκε από την εισαγγελέα βάσει της αξιολόγησης των στοιχείων και πως δεν πρέπει να μετατραπεί η κατηγορία. Στη συνέχεια, δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος αποδέχεται την ενοχή του για την ανθρωποκτονία από πρόθεση, αλλά αρνείται ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και πως ζητάει συγνώμη.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ανωμοτί η μητέρα της 20χρονης Στέλλας: «Την επόμενη ημέρα θα έφευγε με το καράβι και είχαν κανονίσει να τους πάρει ταξί στο λιμάνι. Αλλά επειδή είχε σκύλο, μου είχε πει ότι θα πήγαινε το πρωί να πάρει κάτι φαγώσιμο για τον σκύλο να έχει στο καράβι. Μιλήσαμε το προηγούμενο βράδυ για αυτό. Το πρωί τον πήρα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Δεν το έκανε ποτέ αυτό, άρχισα να ταράζομαι. Και όταν το έμαθα, η καρδιά μου ράγισε».

Δήλωσε επίσης, ότι ο κατηγορούμενος χτύπησε τα παιδιά από πίσω μαζί με τον σκύλο, όπως εκείνοι περπατούσαν στο ρεύμα προς Κουνουπιδιανά. «Όλοι μας είπαν, και από την τροχαία, και από το μίνι μαρκετ και οι μάρτυρες, ότι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Κατέστρεψε δυο οικογένειες, μας ακρωτηρίασε. Δεν ζούμε πια», συμπλήρωσε η μητέρα της άτυχης Στέλλας. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.