«Τα πράγματα δεν πάνε καλά»: Η «μεγάλη» εβδομάδα στο θpίλερ της Πάτρας, έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις

featured image

Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο να φτάνει στο τέλος της.

Μέσα στην εβδομάδα οι Αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών που κινούν τα νήματα στη μεγάλη έρευνα για τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, αναμένεται να έχουν καταλήξει αν η 9χρονη Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας που πέθανε τελευταίο, έφυγε από τη ζωή από σπάνια και αδιευκρίνιστα παθολογικά αίτια ή δολοφονήθηκε.

Καθοριστικές θα είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις οι οποίες είναι θέμα ωρών να φτάσουν στα χέρια των αστυνομικών από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. Εφόσον όλες οι ενδείξεις οδηγήσουν σε έγκλημα, οι αστυνομικοί θα καταλήξουν στα ύποπτα πρόσωπα και σε τυχόν κίνητρα που είχαν.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σύζυγος Ουκρανού πρώην πολιτικού συνελήφθη με 28 εκατ. δολάρια μετρητά στα ουγγρικά σύνορα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσάλωσε στο instagram fitness model – Χαμός με τις ΦΩΤΟ!

Ωστόσο, η υπόθεση από την Πάτρα, που έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία κρύβει δυσκολίες. Όλα δείχνουν πως ακόμα και αν όλα τα στοιχεία οδηγήσουν σε δολοφονία, οι Αρχές θα χρειαστούν ομολογία ή και ομολογίες, όπως έχει συμβεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο εξωτερικό.

Η υπόθεση της Πάτρας έχει απασχολήσει την παγκόσμια ιατρική κοινότητα, με ιατροδικαστές από τις ΗΠΑ να κοιτούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ιδιάζουσα αυτήν περίπτωση.


Έρχονται απαντήσεις και καταιγιστικές εξελίξεις

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», η Μαριάνα Βουδούρη, ειδικευόμενη Παθολογικής Ανατομικής και Βιοπαθολογίας στις ΗΠΑ, τόνισε ότι η περίπτωση των τριών παιδιών από την Πάτρα έχει απασχολήσει την αμερικανική ιατροδικαστική υπηρεσία.

«Σε αντίστοιχες περιπτώσεις είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιο πόρισμα από την ιατροδικαστική υπηρεσία αν δεν υπάρχει κάποιος που να έχει δει κάτι ή να υπάρχει κάποιο συμπέρασμα ότι έχει γίνει έγκλημα», σημείωσε η κ. Βουδούρη λέγοντας ότι δεν είναι εύκολο να αποδειχθεί η αιτία θανάτου.

Λύση σε παρόμοιες περιπτώσεις που υπήρξαν στις ΗΠΑ, έδωσαν είτε μάρτυρες είτε οι ίδιοι οι εγκληματίες που ομολόγησαν την πράξη τους. «Σε τέτοιες περιπτώσεις βγαίνει αδιευκρίνιστη αιτία θανάτου ή αιφνίδιος θάνατος».

Για δύσκολη υπόθεση έκανε λόγο και ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής. «Όσο απλή ήταν η υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τόσο μεγάλο βαθμό δυσκολίας έχει η συγκεκριμένη περίπτωση. Οι ιατροδικαστικές εκθέσεις θα είναι μπούσουλας για τη μαεστρία των ανακριτικών υπαλλήλων που θα συνθέσουν το παζλ αυτής της υπόθεσης».

Ο ιδιωτικός ερευνητής τόνισε ότι υπάρχει, σε παρόμοιες περιπτώσεις, ένα ποσοστό ανθρώπων «που θέλουν να φανούν χρήσιμοι και λένε πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» ενώ εκτίμησε πως πλησιάζουμε στο τέλος της υπόθεσης.

«Τα πράγματα δεν πάνε καλά»

Για συλλήψεις που μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή μίλησε η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, δικηγόρος, από τη μεριά της. «Ανά πάσα στιγμή μπορούν να γίνουν συλλήψεις εφόσον υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, χωρίς να υπάρχει ιατροδικαστικό πόρισμα ή ομολογία».

Μιλώντας για τη συμπεριφορά της μητέρας, η Ναταλί Βέλτση, ψυχολόγος – νευροψυχολόγος, ανέφερε: «Όλη της η συμπεριφορά σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες, αν είναι αληθείς, βλέπουμε συνεχώς μια προσπάθεια ελέγχου, μας δείχνουν ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.